Jump to content
Guest relentless

Прахосмукачка

Recommended Posts

Guest relentless

Колеги, някой ползва ли или поне има ли впечатления от прахосмукачка със захранване 12V? Някакви идеи кои марки са читави, кои мощности вършат работа, кви кинти струват? Изобщо вършат ли работа, че ми писна от мърлячите по автомивките.... :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

Имам една вкъщи.Става за събиране на пепел от цигари и за нищо друго :ph34r:.Купувал съм я навремето за друга кола - мисля 4е беше към 15-20 лв.Като цяло мися че не си залужава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

8 лв ТСМ, запомни едно - всички вършат добра работа, но само ако ги изпразваш всяка минута, иначе ако мислиш да прахосмучеш наведнъж 4-5мин - забрави! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest relentless

Ясноооооо....Продължавам да се колебая :ph34r: Но пък 8 лв не са сума.....Благодаря на отзовалите се....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Мани тия глупсти ;) туй за нищо не става . за 8лв. по добре си купи 1кг. месо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

туй за нищо не става

;)

по добре си купи 1кг. месо

...или шише рикия...и накрая си земи домашната прахосмукачка под мишница и "газ на мокета" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

и на мен ми е писнало от мърлячите по автомивките, затова отивам на ОМВ и там си ползваш прахосмукачата за 1лв, и си чистиш на воля (е почти де, 120 секунди май беше)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

И на Емко в Пловдив - 0,50лв - чистиш 2 или 3 мин.! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Колеги, някой ползва ли или поне има ли впечатления от прахосмукачка със захранване 12V? Някакви идеи кои марки са читави, кои мощности вършат работа, кви кинти струват? Изобщо вършат ли работа, че ми писна от мърлячите по автомивките.... ;)

<{POST_SNAPBACK}>

това са пълни глупости ;) тези прохосмукачки са за деца ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest relentless
;) Вече знам какво да правя ;) - за 8лв купувам кило месо- давам още 8 за шише ракия- купувам прахосмукачката за 8лв и давам на детето да почисти колата (нали е детска прахосмукачка)- понеже е изчистил само пепелта от цигари се опитвам с домашната прахосмукачка, но виждам че жицата не стига (то аз си го знам де, но нали вече съм се напил с ракията ;) и съм пълен със "свежи" идеи)- като ми мине махмурлука отивам на ОМВ и си я изчиствам- пак псувам тези по автомивките ;) Добрютро ;)- Забравих, че междувременно можех да отида до ЕМКО в Пловдив (където и да е то) - поне мога да се срещна с някои от вас ;) Редактирано от relentless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Yama

Колеги, някой ползва ли или поне има ли впечатления от прахосмукачка със захранване 12V? Някакви идеи кои марки са читави, кои мощности вършат работа, кви кинти струват? Изобщо вършат ли работа, че ми писна от мърлячите по автомивките.... ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Имал съм Black & Dacker (марка е все пак) и това което можеше да направи е да събере трохите от масата, но за колата не ставаше! Изтощаваше се за около 15-на минути, а тягата не стигаше събере камъчетата и боклуците от пода. Според мен няма смисъл да си даваш парите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

;) Вече знам какво да правя ;)

- за 8лв купувам кило месо

- давам още 8 за шише ракия

- купувам прахосмукачката за 8лв и давам на детето да почисти колата (нали е детска прахосмукачка)

- понеже е изчистил само пепелта от цигари се опитвам с домашната прахосмукачка, но виждам че жицата не стига (то аз си го знам де, но нали вече съм се напил с ракията  ;)  и съм пълен със "свежи" идеи)

- като ми мине махмурлука отивам на ОМВ и си я изчиствам

- пак псувам тези по автомивките ;)

Добрютро ;)

- Забравих, че междувременно можех да отида до ЕМКО в Пловдив (където и да е то) - поне мога да се срещна с някои от вас ;)

<{POST_SNAPBACK}>

...човече ..умееш да ги комбинираш нещата...адски ме зарадва твоя извод ;) .... ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

;) Вече знам какво да правя ;)

- за 8лв купувам кило месо

- давам още 8 за шише ракия

- купувам прахосмукачката за 8лв и давам на детето да почисти колата (нали е детска прахосмукачка)

- понеже е изчистил само пепелта от цигари се опитвам с домашната прахосмукачка, но виждам че жицата не стига (то аз си го знам де, но нали вече съм се напил с ракията  ;)  и съм пълен със "свежи" идеи)

- като ми мине махмурлука отивам на ОМВ и си я изчиствам

- пак псувам тези по автомивките ;)

Добрютро ;)

- Забравих, че междувременно можех да отида до ЕМКО в Пловдив (където и да е то) - поне мога да се срещна с някои от вас ;)

<{POST_SNAPBACK}>

горе-долу си нацелил точнота комбинация ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Madgo

Аз имам една Bleck & Decker от Метро за около 35 лв. и мога да кажа с чиста съвест, че е гола-вода! ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest relentless

горе-долу си нацелил точнота комбинация ;););)

<{POST_SNAPBACK}>

И за да не е "горе-долу", а "горе" допълвам още няколко неща ;) :

- забравих че трябва да засичам време на сина да опразва прахосмукачката всяка минута

- междувременно мога да се скарам с жена ми, дето ме обвинява, че съм пияница и използвам детето да чисти колата, убеждавайки го че това е някаква нова игра

- към края на шишето се сещам за Black&Decker-а (мойта бормашина) - опитвам се да измисля някакъв начин да го използвам като прахосмукачка

- измислям няколко начина, от които поне 5 ми изглеждат осъществими

- след това опитно установявам две неща:

1. И на бормашината кабела е къс. ;)

2. Кабелите не са като ластиците. ;)

Пичове, а сега сериозно:

Тази сутрин ме е обхванало някакво необосновано с нищо шеговито настроение.

Благодаря на всички за включването, надявам се да не съм обидил някого с майтапите.

PS: Май няма да си купувам такова нещо....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Informer

Аз съм чистил с читав Black&Dekker който беше на 12 волта и смучеше доста добре. Недостатък според собственика и беше само цената ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...