Jump to content
Lyubomir Lipchev

аларма на хонда акорд '96

Recommended Posts

Здравейте! От скоро имам хонда акорд '96 (5та серия седан). Забелязвам от няколко дни ,че алармата ми се активира от самосебе си , няма нищо подозрително около колата. Това се случва в произволни интервали , независимо от времето на деня (когато колата е в покой разбира се ). Отидох при един алармаджия и той направо ми каза че трябва да си сменя алармата , че тая дето ми е сложена постоянно самостоятелно се включвала и дори понякога отключвала колата сама. Дистанционното ми се състои от 2 бутона - горния с едно катинарче , а долния с буква "F" . Моля , ако някой се е сблъсквал с такъв проблем ,дайте съвет, или ако някой има подобна аларма да ме посъветва как да я изключа тъй като нямам ръководство за нея. Благодаря на всички предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да добавя че днес открих в нета и какъв е модела на алармата ми -> Flipper SM 200 . Ако някой може да ми даде някакво упътване моля ! :lol: благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери контакторите на бутони по капаци, врати и т.н. преди да променяш аларми и да те лъжат "майстори"!...Това за фабричната аларма - ако е монтирана от друг - може и да е прав онзи. :rolleyes:

Редактирано от sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес ходих на няколко алармаджии и се установи че алармата ми е заводска , свързана към клаксона . никой не можа да открие повреда , всичко изглежда да работи абсолютно нормално. единствено на шофиорската врата е леко разхлабена ключалката , но ходих и на ключар и той каза че няма как това да доведе до активиране на аларма по никакъв начин. някой някакви идеи ? мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Активирането става от бутончетата / или не знам как се казват точно /, свързани с плафона - врати, на багажника, на предния капак, обемен датчик в купето - ако имаш...Вие какво проверявахте?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали си си разрешил проблема с алармата, но определено не е фабрична... Не се знай кой и как я е слагал. Не съм най-големия специалист по допълнителни аларми, но има вероятност да се оправи проблема с настройка на чувствителността. Някои аларми имат тази опция... Има и един така наречен "Tilt Sensor". Той също може да създава проблеми. Най-вероятната причина обаче е акумулатора...когато падне напрежението, в следствие на студеното време например, е напълно възможно да се активира алармата. Та, след толкова много приказки - провери си акумулатора....Чао, и късмет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...