Jump to content
Guest Mark Antoniy

От срещата във Варна

Recommended Posts

Guest Mark Antoniy

Много добре беше! Хубаво време и фенове на Хонда!

В неделя и за плаж си ставаше. Е и снимки имам ама се върнах в 2:30 през ноща днес та за утре остават .

И да ви се оплача от ЛУк Оила във Варна!

Първо по скъп бензин второ лъжат в литри!!!! МАМА ИМ ДА Е...А и поноже пестях малко , на отиване към варна си сипах 92`на темпо , то така и така до там ще го издухам поне да е по евтин! Никви грижи, много добре се държа та и на Търговище на изхода бях точно на средата на резервоара т . е. 20 литра до там! Което е супер и като разход! Е във Варна сипвам 92` отново щото няма да се състезавам, естествено бензина се оказва 900 милилитра за литър

и като се разчука ЕДИН АВАНС , като я взех колата в резервоара с 91`не чукаше изобщо , направете си изводите , и естествено не вървеше добре! А с темпо си вървеше съвсем прилично с 92` , по ДОБРЕ ОТ КОЛКОТО С 95` НА ШЕЛ!!!!!!!!!!!!!!ааааааах как се дразня!

Та беше готино и трябваше повече хора да тръгнем натам!!! Нямаше да съжелява, който и да беше дошъл! Можеше само да се изкефи! Zzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Чакаме снимкитеее... ZzzОтносно бензина, както каза колегата ADH, да беше пробвал с 86, като толкова ти се икономисва... Zzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Снимките утре ще ти ги пратя на e-mail - а , че аз немога да ги постна тук!

А относно безина , мисля да покарам с 92` ТЕМПО!

То и 109 ++++ ако си бях сипал от тях ефекта щеше да е същия! Сигурно е 91` на всички колонки! Само е по-скъп и си внушаваш , че заради парите, съответно е по - високо октанов или по- хубав!!!!!! ТРЪТКИ МАРИНАТИ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Много добре беше! Хубаво време и фенове на Хонда!

В неделя и за плаж си ставаше. Е и снимки имам ама се върнах в 2:30 през ноща днес та за утре остават .

И да ви се оплача от ЛУк Оила във Варна!

Първо по скъп бензин второ лъжат в литри!!!! МАМА ИМ ДА Е...А и поноже пестях малко , на отиване към варна си сипах 92`на темпо , то така и така до там ще го издухам поне да е по евтин! Никви грижи, много добре се държа та и на Търговище на изхода бях точно на средата на резервоара т . е. 20 литра до там! Което е супер и като разход! Е във Варна сипвам 92` отново щото няма да се състезавам, естествено бензина се оказва 900 милилитра за литър

и като се разчука ЕДИН АВАНС , като я взех колата в резервоара с 91`не чукаше изобщо , направете си изводите , и естествено не вървеше добре! А с темпо си вървеше съвсем прилично с 92` , по ДОБРЕ ОТ КОЛКОТО С 95` НА ШЕЛ!!!!!!!!!!!!!!ааааааах как се дразня!

Та беше готино и трябваше повече хора да тръгнем натам!!! Нямаше да съжелява, който и да беше дошъл! Можеше само да се изкефи! Zzz

защо така чак 2:30 си пристигнал ?

нали тръгна към 18?

да не е имало проблеми по пътя?

ама щом си пристигнал това е най-важното Zzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Спирах три пъти и минах през бургаския път! Като едното ми спиране беше за 40-50 минути! Освен това по едно време ме гепи поройче и карах доста бавно!Найстина този път е доста по- хубав но и по - дълъг! По мои сметки към 80-100 км . повече! Но можеби си заслужаваше! Послушах колегата с черния Це Ер Хикс от Варна! Сигурно щях да спестя един час , ама за сметка на по-лош път! Не съжелявам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Само ме е яд , че бях само за 1 час на срещата! Следващия път трябва да е между почивни дни! Например събота! Като това важи и за нашите срещи в София! Замислете се за пътуващите! В неделя и в 18 :00 да тръгнеш ако си от Варна например, резултата е ясен! На другия ден като си наработа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Искам да изкажа най-официални и най-искрени поздравления на колегите от Варна и околностите, които са направили една просто перфектна среща със страхотни коли и повече от добро присъствие. ;):P;)

Снимковият материал е тук: http://www.hondabg.com/photos/meeting_2004_05_09_varna/

Ето някои според мен по-важни момента:

Най-накрая да видя любимата си генерация прелюд на фенклубна среща:

Публикувано изображение

Само така!

Публикувано изображение

Седаните били само за хора на средна възраст ли?!

Публикувано изображение

Уважаеми пасажери, полет номер 8504 излита след 2 минути от писта "Почивка"...

Публикувано изображение

Тука е имало далеч по-слабо посетени срещи...

Публикувано изображение

Много добре, колега, просто много добре:

Публикувано изображение

Винаги е хубаво да се види истински запазен CRX 1st gen:

Публикувано изображение

И за край, малко неочаквани новини - Марк Антоний _май_ дори си е измил колата! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Марк Антоний _май_ дори си е измил колата! ;)

Да бе - скивай къв лъскач е !!!:(

Публикувано изображение

:P:P

Сериозно, много хубава среща изглежда е била ;) Много лъскави коли - да не обидя някой, ама това по Софииските срещи просто НЕ Е било ;) ЕВАЛА за ентусиазма :D

PS: абе защо никъде НЕвидях бат Мишо Шамара ?! :P Това, Варна БЕЗ Мишо Шамара си е като ОПЕЛ БЕЗ прогнили прагове ;):P Демек - НЕСТАВА, НЕ ВЪРВИ !!!;) СРАМОТА ;);)

На следващата среща да го поканите :lol::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Евала ;););) Кефите ме яко ;) Трябваше да ви пратя повече стикери :P Моите поздравления.Колите са ви Супер ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Евала на пичовете от Варна. Между другото - този четвъртък, 14.05.2004 пътувам към Варна с жена ми на бал. Без колата съм, ама пак ако някой иска може да остави телефон за връзка. ;) Та във Варна ще съм от сутринта та 15 до обяд - към 12 ни освобождават хотела ;) Ако някой иска да се видим - да си дава номера , на л.с или тук - все тая :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Готина среща е била...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Току що дойде нова серия снимки, така че подновяваме разказите в картинки:

Неотразимият THUNDER:

Публикувано изображение

Що и тука нямаме повече такива:

Публикувано изображение

Просто не мога да се сдържа:

Публикувано изображение

Това по мои изчисления би трябвало да е колегата Емко:

Публикувано изображение

Тоя червен капак ме хвърля в сериозни мисли за бъдещи подобрения ;)

Публикувано изображение

Всичките останали нови снимки са пак на същото място, но ще ги познаете по това, че имената им започват със S (S2010006.jpg, S2010015.jpg и т.н.). :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Дам, мисля че се отсрамихме ;)) Хей - Адх - недей подхваща темата за Мишо щото и ние си го мразим не само вие;)))На Виктор благодаря за съдеиствието!!!!За колегата Предлюд - 0886 843767 !!!И Омбре - пак ще трябва да пратиш стикери, дори за инициатора на срещата не стигна;)( - d15b2 :P(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Кудос направили сте невероятна среща,просто ме изпълнихте :P Ако щеш вярвай но имаше възможност и аз да присъствам на нея,нооо какво се прави ;) Обаче ти обещавам че лятото като тръгна да почивам из черноморието със сигурност ще дойда във Варна и ще ти се покефя на Prelude-a ( защощо и на мене ми е не лъбимия модел Prelude , а един от любимия модел Хонда ) ;) А и ще се радвам ако ме разходиш из Варна,че не съм идвал никога ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Готина среща спретнахте ЕВАЛА ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

Колко струва горе - долу тунинга на сребристия седан? ;) Направо ми събра очите :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Тино, заповядай - само едно обаждане 1-2 дена преди да дойдеш и нямаш проблеми!Джонин - ако сериозно се интересуваш 6те питам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slither

Бравос на хонда-маниаците от Варна :P;) . Сърцето ми се пълни с кеф като гледам колите дето сте събрали! Бравос!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

За колегата Предлюд - 0886 843767 !!!

Ще се видим в петък човече :P;) Само да си беше написал и кръщелното име ;) Не че нещо ми пречи да звънна и да кажа: Ало, добър ден. Кудос търся ;);) ДО петък пич !!!;):lol:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

супер сте ,много добре сте я направили срештата :P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

За колегата Предлюд - 0886 843767 !!!

Ще се видим в петък човече ;);) Само да си беше написал и кръщелното име :lol: Не че нещо ми пречи да звънна и да кажа: Ало, добър ден. Кудос търся ;);) ДО петък пич !!!;):lol:;)
089 9809290 емили аз ще съм бе кола ама можем да се видим някаде да си поговорим и с колегата kudos :lol: a от срещата и аз съм много доволен, само съжелявам че бях без кола :P ама следващият път....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Пичове , със закъснение , докарах още малко снимки, но незнам как да ги боцна тук?Ако някой може да ме опъти? Очаквам и включване от Виктор, той най- добре ще се справи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

И за край, малко неочаквани новини - Марк Антоний _май_ дори си е измил колата! 

Да прав си , май / месец/ я измих!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

на софийските срещи нали ходите да карате картинг след това? какво ще кажете и тук да правим така ;) аз съм карал отдавна ама като гледам емко как е изпаднал в екстаз пак ми се докара :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Яка среща, евала!Само да вземете да се представите, кой-кой е, че нещо само гледаме и цъкаме.Щях да питам прелюда що няма лепенка - следващият път да се поправи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Снимки от срещата - Епизод 3:

Мдааа, искам и аз:

Публикувано изображение

И пак не мога да се сдържа:

Публикувано изображение

Е такова вече не мога да карам:

Публикувано изображение

Новата партида е дело на Марк Антоний, снимките са пак на същото място (http://www.hondabg.com/photos/meeting_2004_05_09_varna/), имената им започват с P (P5080049.jpg, P5080056.jpg и т.н.). Приятно гледане. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Като гледам варненци са големи фенове на BSA?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Като гледам варненци са големи фенове на BSA?

че какво лошо има :dry: сравнително евтини НОВИ джанти, изглежадат добре и май няма оплаквания

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Е такова вече не мога да карам:

Публикувано изображение

Вик, глезиш се ми се струва ;) Една от колите ни (защото имаме 4) е именно с десен волан - колата е голям шлеп тип Ауди 100 B2 мотор английска сглобка, 1983 година модела, и дръж се да не паднеш - ИМАМЕ ГО ОТ 5 ГОДИНИ, БЕЗ НИТО 1 ПТП, КАТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НАЙ-МНОГО ГО Е КАРАЛА ЖЕНА - МАЙКА МИ а тя вяврай ви бая натиска и е кинта и половина човек със скромните 58 килограма ;);):P Ето защо ти казвам, че се глезиш ;) Не е страшно, просто трябва да се качиш веднъж и да осктановиш, че лоста за скорости е от ляво и всички в града те гледат СТЕРЕО - на колегата с автомобила с десен волан - ЕВАЛА !!! Ако някога имам възможност, бих се качил на Хонда с десен волан. Вярвам, че тръпката ще е ОГРОМНА :dry::(:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Прелюде - Климент се казвам но доста хора ми викат Кудос, така че не е проблем! Ще чакам позвъняване!Имам лепенка, на страничното стъкло съм я сложил, ама тогава още не бях:dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Добра среща сте заформили.Между другото с DJ Shprait вече се виждаме 2 пъти и хондата му /CRX-a/ е с много странен мотор с 5 дюзи като едната е в самия смукателен колектор.12v е а имала 16 гърбици на вала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...