Jump to content
Guest Stass

Продължавам да съм в клуба

Recommended Posts

Guest Stass

И така, колеги, офицялно да се похваля с новата си хонда ! Всъщост като се замисля това е най-старата от всички хонди, които съм имал :wacko: Хонда Магна 750 , произведена през 1984-та. Голяма мания е тази моторетка ! Вярно че още не ми е готова книжката за А категория, но важното е мерак да има ! ще гледам на другата среща да съм с нея .

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Айде честото пич, страшна е :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

welcome back ... sanitarium!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Браво Стасе! :D И аз имам такива тайни планове за не толкова близкото ми бъдеще ;):D:wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

КласикаЧестито :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:wacko: суперрррр!!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Браво,красавица е :wacko: И внимавай,че колелата са само две :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

много се кефя на такива моторетки , айде и от мен честито

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Честито.О6те 1 брат на вятъра :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:ph34r: Фене не искам да ти 4упия хатара но тожа е е дин от наи проблемните джигатели на Хонда този джигател го слагат вав VF серията дори и самия производител си го бе признал след което го редоцираха. картера ти е на едно сас цилиндрите нали ако не ме лаже паметта или ме поправи ако е така при наи малкия пум ж ангренажната верига която е кам задните цилиндри демек кам теб като си седнал от горе му ти се пада в дясно го продаваи, не ме разбираи пи греоно опитвам се да ти спестя доста маки по ремонта му, аз сащо сам моторджия. а не паля4о но 4овек си купува това което го кефи :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

честито - сигурно е тръпка един път-мен малко ми липсва тва усещане и завиждам на моторджиите та в тази връзка да питам :що толкова неизгодно за изстрадалия българин се продават нови мотори от Бултрако-да не сме най -богатите в европа ,че тука са такива цените?????????????????????аман от гадни ,недоверчиви ,алчни търговци в таа скапана постсоциалистическа мафиотска държава ;) маса мотори на хонда се правят в Италия - защо аджеба са такива цените на БУЛТРАКО ?????????????????????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

О, Стасе,ДОБРЕ ДОШЪЛ В БРАТСТВОТО!!!НЕМА такъв чопър, да знаеш! Както каза колегата, този двигател е дефорсирана версия на пистовия вариант (от VF серията), т.е. има ресурс да засрами доста PVC-та. Ако не го караш често на задна гума ;);) няма да имаш проблеми с мазането ;) . Желая ти безброй щастливи и безаварийни мигове с Ма-нията, пардон с МаГНАТА ;)...пък дано се засечем на някой събор да почерпиш ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Айде честито и от мене.И по леко със скороста че си на две колела. :shy: Хубава ти е машинката ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

:tooth: Фене не искам да ти 4упия хатара но тожа е е дин от наи проблемните джигатели на Хонда този джигател го слагат вав VF серията дори и самия производител си го бе признал след което го редоцираха. картера ти е на едно сас цилиндрите нали ако не ме лаже паметта или ме поправи ако е така при наи малкия пум ж ангренажната верига която е кам задните цилиндри демек кам теб като си седнал от горе му ти се пада в дясно  го продаваи, не ме разбираи пи греоно опитвам се да ти спестя доста маки по ремонта му, аз сащо сам моторджия. а не паля4о но 4овек си купува това което го кефи :ppp

<{POST_SNAPBACK}>

пич, благодаря за загрижеността, но честно казано почти нищо не разбрах от това дето си написал ! Допускам че ми говориш за неравномерно разтягане на ангренажните вериги или за износването на разпределителните валове, поради недобро мазане, но така или иначе който купува мотор на старо, трябва да се подготви за проблеми.

Моторетката засега не я карам активно понеже още не ми е готова книжката, но скоро и това ще стане. Иначе машинката се държеше много добре докато не напълнихме резервоара до горе с бензин-тогава започнаха и мъките:-) Като почна ендо давене, едно кихане...той човека си каза че не я е карал почти 2 години и резервоара е стоял почти празен та вероятно е доста ръждив, ама на, кой да се вслуша. та сега ще се ходи на чистене на карборатори и резервоар.

Абе живот и здраве, надявам се скоро да се изфукам на някоя среща:-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ludemir

машинката е супер .честито колега и много безавариини километри. :tooth::cool::guns::ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...