Jump to content
Guest greenwather

колеги дайте мнение

Recommended Posts

Guest greenwather

Имаме известен спор с женами, и искам да ви помоля за експертното ви мнение. Ако си направя така колата според вас добре ли ще е ?

Имайте предвид че и двамата сме лайци във фотошопа. :wacko:

Моля не се смейте !!!!!Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Незнам дали трябва да е бяло, а и вече много коли се навъдиха с такива ленти, единствения начин е да измислиш някаква друга комбинация от ленти. Например ако се сещаш за NFS Porsche там имаше интересни комбинации, виж да разчупиш малко.Късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Чесно ли мнение искаш ? :wacko: Не ми допада много така, но на мен рядко ми допадат тунинг брони. За винила - някои се получават сполучливи. Знам ли? Като цяло направи я както ти си я харесваш. На мене примерно много ми допада на Мачо изпълнението - супер е! Като съвет - поразтършувай се по сайтовете, разгледай понаправени и си набележи идеи! Успех в начинанието!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

На мен не ми харесва но пък аз си падам по семплите неща.Важното е ти как го виждаш :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

хора аз не питам за бронята а за лентите.бронята ще си е нормална няма да слагам такава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^

Ами аз лекичко я пипнах виж какво се получи.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

добре си я пипнал, но трябва да сложиш и листа по бронята, че и люспи от боя и от асфалт :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest churchil

И аз да си кажа мнението :wacko: На мен лентите не ми харесват...и чесно да си призная май на каквато и кола да е пак няма да ми харесат. На Pimp My Ride правиха една хонда 5 ген една лилавичка....стана мн готина ама като и сложиха две ленти и се развали цялата работа. Аз май съм повече привърженик на страничните "украси" /да не кажа направо никакви/. Ама тва е лично мнение и на теб ако си ти харесва така прави я и да не ти пука какво казват другите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

я го гледай ти!!!!!тцтцтцтцнали като ти говорех за ленти ме псува бре са кви ги мислиш :D инацхе 4естно казано тая броня не е за теб....лентите също....според мен трябва по затворена броня без много дупки а лентите трябва да следват контура на колата не просто да се изтипосат отгоре... :wacko:абре Pi4a_stz^ всичко ток бате ама това което е станало си е 4иста 5-та генерация все пак трябва да си се запази уникалността на автомобила .....иначе добре се е получила

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

моето мнение е ,че ни бронята е за мен ни лентите ама женами все за ленти ми пее а аз и обяснявам ,че това не е форд мустанг и ще стой грозно. колата трябва да бъде изчистена като на радио мена. ей тва е моето мнение. аз тази тема я пуснах заради нея . щото ми писна да спорим. :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Не, категорично без ленти. Аз никога няма да си сложа ленти на колата, просто е смърт за една Хондела според мен. Да, ако е някой мустанг да, те са стандартни с тия ленти ама Хонда... абе без ленти е най-добре, ще ме извинява жена ти! :ph34r:Ама ако на теб ти харесва, можеш да си сложиш и своя снимка... това е важното, собственика да си я 'аресва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:P Фене красотата е в семплите неща, простото е наи уда4но и наи красиво това не е някои дракстер а лентите за парви пат се появиха на Ваипар а знаете Американските коли :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

и аз мисля че си е най-добре без лентитеи без брони и такива работи :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

ето това е красота

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Ами аз лекичко я пипнах виж какво се получи.

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Това си е направо 5G ;)

Аз бих понамалил снегорина на предната броня........и все пак мисля, че 4G си има своето очарование и не трябва да се загубва под стъклопласта.....Успех Greenwater ;)

п.п. Мнението ми съвпада с на колегата D15B2, наистина стилен и красив пример е дал. ;)

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

аз мисля ,че това е красота Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Вече удари в десетката :hondarulez::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GT 4G

Тия също си ги бива, а? :hondarulez:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord

Здрасти . Колкото по_малко пипаш , толкова повече ХОНДА ще караш,защото кредото на тази марка е контрастът между семплата визия и тактикотехническия потенциал :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:worthy: Tова е най ванжото в една HONDAAAAAAAAAAAA :hondarulez: Редактирано от civic1.5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

е хубавооо, ама почвате да ме дразнете ;):shy:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kolio

Аз лично харесвам тунинга но не и толкова крещящ, ако е нещо семпло ще е супер, според мен не си слагай тези ленти само ще я загрозиш, един си беше сложил съшите на една алфа и седеше много грозно, ако си мераклия може да си сложиш брони ама нещо по-семпло. Изкефи ме тунинга на един сивик от софия, тъмно зелен 6 ген седан, личеше си че е пипан ама беше много нежно.Това ми е мнението но ако те кефи все пак колата е твоя и ти си решаваш. :shy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GT 4G

ако е нещо семпло ще е супер, според мен не си слагай тези ленти само ще я загрозиш

По отношение на лентите и аз съм на същото мнение. :shy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...