jamo 93 #1 Публикувано 29 Ноември, 2010 От много време се каня да пусна тази тема и ето го момента !!!Така, това е нещо което ме дразни откакто съм взел колата. Двигателя ми е D15Z6 и винаги когато колата е на свободна и работи под 1000 оборота се усеща мотора като държа скоростния лост. И като съм в движение, особено с това вродено пропадане на оборотите на тези D15-ки, все едно държа вибратор Имайки предвид, че единственото което трепти когато работи двигателя са кабелите на свещите, двигателя ми работи мисля перфектно. При другите двигатели в 6-та хеч като загрее колата и паднат оборотите същата работа ли е? Нямам много голяма представа от скоростни кутии и лостове, кое как е закрепено и затова питам Възможно ли е да има някакъв тампон който да е омекнал или от нещо подобно? И дали това не си е така в тези коли откакто излизат от завода... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #2 Отговорено 29 Ноември, 2010 Кфи точно са ти оборотите на празен ход? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #3 Отговорено 29 Ноември, 2010 Около 700-800 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #4 Отговорено 29 Ноември, 2010 И моят лост трепти, ама не му обръщам внимание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimo 2 #5 Отговорено 29 Ноември, 2010 И при мен го има този проблем... Като пусна климатика направо падат на 500. И аз се дразня на това... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #6 Отговорено 29 Ноември, 2010 И моят лост си трепти, но не мисля, че е проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boboto 2 #7 Отговорено 30 Ноември, 2010 аз да не остана назад и аз место лост сеедно хващам вибратор на 600-700 об. но на по високи се оправя и не му обръщам мн внимание.. но дали това е проблем ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #8 Отговорено 2 Декември, 2010 Няма ли някой запознат който да каже това хронично ли е или дефектира някоя част с времето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #9 Отговорено 5 Декември, 2010 Еми ако мотора не трепери и оборотите са в тоя интервал който си посочил и ако си сигурен, че лоста трепери необичайно много, значи е хубаво да погледнете отдолу под колата - щангата към лоста на скоростите, от долу има и гумени тампони... и после продължавате в посока към мотора...Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове