Jump to content
Guest Henry Ford

Части за Civic 1987

Recommended Posts

Guest Henry Ford

honda_civic_2347.jpghttp://odin.vl.ru/specs/pic/honda_civic_2347.jpg

Здравейте!

Имам следните въпроси към Вас:

изгодно ми продават Civic като този на снимката, само че с ужасен външен вид - направо на нищо не прилича, така че се налага смяна на капак и калник. Освен това трябва да се сменят сегментите, единият от задните носачи и да се пребоядиса - какви пари горе-долу ще ми струва всичко това, ако използвам части втора употреба и къде мога да ги намеря?

Мерси предварително за съдействието!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

honda_civic_2347.jpghttp://odin.vl.ru/specs/pic/honda_civic_2347.jpg

Здравейте!

Имам следните въпроси към Вас:

изгодно ми продават Civic като този на снимката, само че с ужасен външен вид - направо на нищо не прилича, така че се налага смяна на капак и калник. Освен това трябва да се сменят сегментите, единият от задните носачи и да се пребоядиса - какви пари горе-долу ще ми струва всичко това, ако използвам части втора употреба и къде мога да ги намеря?

Мерси предварително за съдействието!

<{POST_SNAPBACK}>

за колко пари ти я предлагат таз кола?

и с какъв двигател е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

В най-добрия случай ако не си от София към 2000 лв :balloon: казвам най-добрия , защото майстори всякакви :drunk: а ако си в София си мисля , че 3000 лв не ти мърдат щом е в толкова окаен вид Все пак дай някакви снимки на колата и какъв двигател е :beer: масло яко ли го лапа , та сегменти мислиш , че трябва да се сменят ???Казвам ти горе долу цени за перфектно свършена работа , а не за " изкърпена " колкото да се движи !!!

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Henry Ford

е, не е баш толкова окаян, ама си е за боядисване отвсякъде... самият собственик, мой близък човек, ми каза, че трябва да си сменя сегментите. иначе цената е 1500 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

е, не е баш толкова окаян, ама си е за боядисване отвсякъде... самият собственик, мой близък човек, ми каза, че трябва да си сменя сегментите. иначе цената е 1500 лв.

<{POST_SNAPBACK}>

http://www.martyltd.com/ виж там.

аз карам такоз чудо и съм адски доволен от него.

и все пак с какъв двигател е?

А И СИ НАПИШИ ОТ КАДЕ СИ !!!

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Henry Ford

аз съм от София, виждам на снимката колко запазена е твоята кола обаче тази дето ми я предлагат, е за работа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

аз съм от София, виждам на снимката колко запазена е твоята кола обаче тази дето  ми я предлагат, е за работа...

<{POST_SNAPBACK}>

моята запазена? глупости визуална измама :worthy:

ама върви .За цялостно пребоядисване плаче.

Ама кое по напред?

аз мисля турбината да е по напред от боядисването.

хубаво ,че си писал от каде си обаче имах предвид да го напишеш в профила си :blink: аз мойта я взех м.Август за 2600 обаче до момента ми струва 8000лв,

с музиката. :hondarulez: и като сложа пари за джанти ,гуми,турбо и боя и ще стане към 14000лв ама аз съм луд :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...