Jump to content
Guest EAGLE

Кой ще кара в Хонда от другата година?

Recommended Posts

Guest EAGLE

Интересно ми е кой ще има честта да кара това чудо на техниката-болида на Хонда от другия сезон защото Бътън е в Хонда под наем и се връща в бмв-уилямс след тази година.А Монтойа ще бъде в Макларън (за което може само да съжалява)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Пич не е точно така, Бътън имаше договор с Уилямс за 5 години, но той изтича тази година. Уилямс го беше дали под наем на Рено за 2 години, и сега на БАР. Но от догодина вече Бътън е свободен, и ще си кара пак във БАР. Освен ако някой друг не му предложи по-добра оферта, но сам си решава.Почти е сигурно, че другият пилот ще е Сато, напоследък се представя достатъчно добре, а е японец, което е важно за Хонда и пазара в Япония

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Междодругото, ситуацията със Сато стои по следния начин: ИМА Хонда двигатели в БАР - ИМА Сато. НЯМА Хонда двигатели в БАР - НЯМА Сато!Такума Сато до колкото ми е известно е ПРОТЕЖЕ на Хонда. НЕ само че е Японец, ами той си е просто ВЪТРЕШЕН човек на фирмата Хонда ZzzZzz Това е всичко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Междодругото, ситуацията със Сато стои по следния начин: ИМА Хонда двигатели в БАР - ИМА Сато. НЯМА Хонда двигатели в БАР - НЯМА Сато!Такума Сато до колкото ми е известно е ПРОТЕЖЕ на Хонда. НЕ само че е Японец, ами той си е просто ВЪТРЕШЕН човек на фирмата Хонда ZzzZzz Това е всичко.

Сато получава заплата от ХОНДА, не от БАР - в БАР кара за без пари. Даже малко насила, хонда изнудиха БАР да го вземе. Но си заслужава 'жертвата' ZzzПоне не си плаща (не и директно) за да кара, защото много пилоти така карат, Баумгартнер, Верстапен и той така (ако се появи, недай си боже!). Други, като Хайдфилд карат и те за без пари, разчитат изцяло на спонсорите си

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Абе има един които може да разжие колата и да смаже всички :P ама нйама кои да го пусне да си тругне от ferrari,........ да да става въпрос за негово F1 превъзходителство Михаел Шумахер , не за баричело както би си помислил някои. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Това момченце Миша ако ще да е незаменим в развитието на колата няма капчица морал да кара HONDA. Нека си седи при жабарите цял живот и скоро пак ще му се наложи да става шампион по блъскащи се колички - справка безумните му маневри срещу Хил, Вилньов...! Дано следващия път му се наложи да избута Бътън ;-)Honda ще си се развие и без помощта му спокойно :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev
:blink: Няма как да стане брат,след 5 от 5 нали се сещаш че и картинг да кара до края на сезона пак си е шампион, а колкото до колата - последното състзание маи някои не го е гледал :lol: , не видя ли че френските минети от рено ги направиха смешни.Куде беше бара че не се сещам, а чаакаи малко да не би да беше 5, маи да :angry: пич, не забравяи че само едната част от отбора е на хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

абе гледам още един фен на рендетата - що не караш ренде като си толкоз надъхан ;-) да не говорим, че има и разни други форуми... :-)а и не говорех за тоя сезон - все някога пак ще му се наложи с "колегиална" проява жалък, жалък да се мъчи да стане пръв - добре че не са всички като него щото май и 1 състезание нямаше да финишира Мишата през последните 6 години, ако ще и самолет да караше :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev
:lol::angry: Пич фен съм на хонда и на шумахер, думата ми е че ако беше в хонда досега да са смазали всички кокото до рендетета от тях ми се повръща. :blink: чети по нагоре внимателно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

anyway само HONDA :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

абе гледам още един фен на рендетата - що не караш ренде като си толкоз надъхан ;-) да не говорим, че има и разни други форуми... :-)

Ей пичове, стига сте се карали, все едно да се разберете кой е по-добър (Левски или ЦСКА) (Левски, Левски...) няма да стане, само ще се изпокараме. Аз за това се дръпнах от темата, няма да спорим кой е по-добър или не, дали Шумахер е добър, или SUX (sux, sux..)

Petrakiev, все пак не забравяй, че си във форум на Хонда, и не е приятно да влизаш и да обиждаш така - къде били, пък кой бил най-добрия, как рендетата и т.н. Ясно че Хондите не са най-добрите този сезон, но пък такъв прогрес имат, че чак и мен ме кефят! Вижда се светлината в тунела, това е важното!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Не сте ме разбрали маи нещо, казвам че това е марката ама не е това пилота, и аз изкам и ще си взема хонда в най-скоро време и очаквам даже от вас логистична подкрепа :angry: ся кво да направя кат ме кефи шумахер ?както и да е - само HONDA , а рендетата изобщо не ме кефят - кво ви става бе хора - вии маи след оня моьачния инвалид маи много станахте докачливи като чуете за рендета, като има балъци да си ги карат,МИР :blink::lol::lol::lol::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

И освен всичко друго, обещавам тука пред всички че ако тази година хонда са пред бмв и мерцедес аз лично ще почерпя :angry: и развитието от миналата година е доста голямо и то заради хонда и мнението ми беше че ако барат повече неща по болида той ще е още по добър.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

И освен всичко друго, обещавам тука пред всички че ако тази година хонда са пред бмв и мерцедес аз лично ще почерпя :angry: и развитието от миналата година е доста голямо и то заради хонда и мнението ми беше че ако барат повече неща по болида той ще е още по добър.

Залога ти е приет - ако-черпиш клуба ! :-)))ПП: Отвори ми ти ходене в БАР да покарам малко.... :-Р

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Хехехехех Jamie недей бе . че къвто си луд ще земеш да ги разочароваш от надеждата да спечелят някой ден :lol::angry::blink::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Хехехехех Jamie недей бе . че къвто си луд ще земеш да ги разочароваш от надеждата да спечелят някой ден :lol::angry::blink::lol:

Точно - че не мога да карам по улиците, дано поне пистата ми е достатъчно широка !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev
:lol: бе то маи и аз на такъв шофьор отивам дано да се не срещнем като сме с колите, иначе за черпенето си остава ако стане де :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

бе то маи и аз на такъв шофьор отивам дано да се не срещнем като сме с колите

няма спасение пич, с тези хонди, подтикват те да правиш глупости! забелязал съм, че звука на моята, на празен ход или слабо натоварване е като едно леко нашепване "хайде, хайде, хайде", като я натисна леко, почва да мърка "още, още, още.." и при пълна газ крещи "ухааааа само такаааааа"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev
;) Ебати, и ДАИ - аджията като ми даде книжка от това се опасявяше ;) ама нали ми е дебела главата - та жика ми що не си вземеш един голф - тоя маи му хлопа даската,то голфа на празен ход може да ти вика не деи ма мъчиииииииии :P това на маитап ся тия с фолг4етат да не се засягат ;) ама кат са праят на бесмърни !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

аз лично се кефя на хонда, и в последното състезание да не забравяме че от 13 Бътън стана 8 най-бих бил доволен ако в хонда са бътън и монтоя ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Еее и аз така искам, ама дали ще доживеем да ги видим ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Абе тоя пич монтоя нещо ми е кофти, малко самоубиец си пада - алонсо и кими маи по ме кефят ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Абе тоя пич монтоя нещо ми е кофти, малко самоубиец си пада - алонсо и кими маи по ме кефят :o

Абе стига бе пич, като не те кефи - има си клуб Ферари, Формула1 (то тук е същото), върви там и си обсъждайте великия гранд на немското характеростроене!Как ще те кефи, като се опълчва на Великия Шуми, а? Кими и Алонсо по те кефят, щото козируват, събуват си гащичките и се навеждат, нали ;)Или най те кефи сигурно Верстапен, който като по команда изблъсква Монтоя, докато Монтоя води пред Шумито още в 3тото си състезание!Ама като почне догодина Алонсо да мачка Шумахер, няма да те кефи вече, нали? Или пък ако от Макларън направят кола, и Кими и Монтоя се чудят 1-2 или 2-1 да завършат през целия сезон...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Пич, ти що си фен на монтоя като не кара в хонда, нали само отбора има значение ;) спирам да пиша в тази тема щото ще се скараме за глупости. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Пич, ти що си фен на монтоя като не кара в хонда, нали само отбора има значение ;) спирам да пиша в тази тема щото ще се скараме за глупости. :P

Sorry ако съм не те обидил, не искам да се караме (за глупости)Може да съм фен на Монтоя, и на BMW-Williams, ама не пиша тук за тях, пиша за BAR, Button, Sato.Защото, спокойно мога да почна да правя сравнения, БАР-Уилямс, Монтоя-Бътън - но полза няма да има.И аз спирам, поне по тази тема!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mugen
Отговорено (Редактирано)

Само да добавя, че Монтоя е карал за Hondaи даже стана шампион в CART серрийте. (2000г. може би?)Но не ми допада много ;) А за Сато,Той е бил колоездач и е попадналв училище за пилоти на Honda и самоза 2 години е показал какво можеЗатова от Honda толкова държат на негоАз съм го гледал в British F3 (шампион-12 победи ;) ) преди да дойде в F1 по Eurosport - просто ги скапваше... ;);) ....там из едни мантинели ;)Камерата бе от вътре и се виждаше волана с "H"-тоТака, че Сато не е случаен японец ;);)http://www.takumasato.org/careersummary.aspСамо ме е яд за Villeneuve ;)

Редактирано от mugen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...