Jump to content
stanchevvv

Ненормални Неща При Закупуването На Нов Автомобил Хонда

Recommended Posts

Толкова е и преглед !!!Запушени са им сондите ( катализатора на сондите им е запушен). му ха хаа

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес бях в Бултрако, и от там ми заявиха че Type-R не се предлага и няма да се произвежда повече(поне така разбрах). Дори от цялата гама автомобили Хонда които се предлагат, Type-R - просто нямаше!

 

Не разбирам?! Къде отиде спортният дух на Хонда?

 

Като им показах моят Prelude 94'... излезнаха извън салона да видят тази "класика" по думите им.

Ами да си призная честно, аз не бих заменил Prelude-a си 2.0 (133кс) за чисто новия "топ модел" - Civic Hatcback/Sedan с 1.8 i-VTEC мотор (140кс), който сигурно 'едвам отлепва' на старт...

 

Стана ми мъчно като прочетох този цитат на Соичиро Хонда в салона на Бултрако:

"Когато човек се откаже от мечтите си,животът му става безсмислен.Ето защо аз ще продължа да преследвам своите цели до последния си дъх."

Днес в салона на Хонда няма нито една "мечтана" кола....

Публикувано изображение

 

Искаш да кажеш, че TypeR-а в цвят Championship White, който беше на витрината,някой го е купил?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иска да каже че им е изгоряла холограмата на тайп Р

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова е и преглед :)Запушени са им сондите ( катализатора на сондите им е запушен). му ха хаа

Абе не знам колко са им запушени, защото на един френд с Гоуф 4-ка 1.4 му мереха газовете от 3м разстояние, за да влезне в норма. И тоя на прегледите му казал: Ще ми счупиш уреда бе момче! Той струва повече от скапания Голф хахаха... Междувпрочем японците също спират от производство JDM версията на Civic TypeR от снимката по-горе :angry: явно и в Япония нещата не вървят...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Крайно време е Type R да е поне 300кс.Вана ми е единия 200кс. другия 240кс.как да върви с 200кс??? коя година сме?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз все съм се чудел, ква е тази тенденция от сто години да не минат границата от 200кс. Изкарват некакъв Тайп Р на Мюген със зверските 240 коня, бахти глупоста. То на JUN автомобилите са по по по. Най-силният стейдж на 1.6 му е 250 коня. Нещо..... незнам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хонда скоро ще стане утилитарна марка за евтино возене насам-натам :) Само старите класики ще карат на доизживяване и докато се произвеждат резервни части.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Type R отдавна се знае, че е спрян в Европа от края на 2010 защото не спазва евро нормите за следващата година. Произвежда се за другите пазари (Турция?). Няма какво да се изненадваш. Ледженда го спират заради липса на интерес. Догодина се надяваме на горещ CR-Z. Тъжно е, но не разбирам за какво е цялото мрънкане, Хонда гледат да излязат от кризата с най-малко загуби, не се мисли за ентусиастите.

Излизане от кризата става с пускането на нови и разнообразни модели, а не със свиване на продкутовата гама.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля , че Concerto е напълно прав. Стига сте мислили песимистично , за това как народа няма пари и дай да намалим моделите. Напротив , трябва да накараш тези които имат да изберат теб , а хора с пари винаги ще има! Вместо да спрат Тайп Р да направят Тайп Р 300+ коня! Айде тогава да станем като Дачия , понеже е криза. Четох сега малко по-стари мнения за темата с климатика,и че Тайп Р бил спортен а не луксозен. Климатика не е лукс по дяволите! Пожелавам ви да карате Тайп Р за 50 000 лятото спрели на светофар изпотени , а до вас Сивик 98 година със затворени прозорци , включен климатик и тогава си кажете "ама нее , моята не е ЛУКСОЗНА,тя е спортна" ! Точка по въпроса ---- КЛИМАТИКА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е ЛУКС ВЕЧЕ !

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хонда скоро ще стане утилитарна марка за евтино возене насам-натам :lol: Само старите класики ще карат на доизживяване и докато се произвеждат резервни части.

за евтиното возене може да се спори доста дълго време фактите са доста във ущърб на хонда първо сивик за 42 700лв двигател 140 кс 1,8 бензин сериино само клима централно стерео абс и система за стабилностна пример астра от същия клас 42 000двигател 1,9 цдти на фият със 150 ксот горе изброените екстри за парите има бонусрезервна гума при хонда почти 1000 лв плюсхнсфри през бутута на касетофона за хонда пюс още 1000 лвадаптивни фарове би ксенон за хонда плюс 2500 лвсензор за дъжд още 1000 лвнаистина сме фенове че ги купуваме при тези дребни разлики от по 5 6 000лв Редактирано от krakadal

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Paradox - a ви го е казал... Аз също мога , но... Живота е кратък, хора. Купувайте си това, което ви кефи и какво толко му мислите. Новото било лошо - ами лошо е, ама няма ние да го променим. Не го купувайте, простичко е. Всичко е скапано - бяла, черна техника, коли... Каквото се сетите... Музиката не е същата, даже жените... :lol: Светът не отива на хубаво, то е ясно, ама... за сметка на това живота е кратък... :) Бих си купил 5 стари коли по 10 000 лева, отколкото една нова за 50 000... Така да ви го кажа... Аз съм возил Аладжов в моя Prelude, говорили сме си неща надълго, които... И още нещо - Хонда няма нищо общо с политиката у нас. Затова има такива смехории. Общо взето има 2 варианта. Първи - аз съм Хонда и те задължавам да продаваш колата 12 лева - 2 за теб, десет за мен... И ти я давам напред. Втори - продавам ти колата за 10 лева, а ти може да си я пуснеш колкото искаш... Платил си я... ADH ви е показал другата страна на монетата - много съм съгласен с него също. Аз съм бил и работодател и работник... Като застанеш от двете страни, тогава разбираш нещата. Макар, че всички сме крайни потребители... п.п. Сойчиро, не ставай от гроба, моля те... Не е за гледане...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...