Jump to content
Guest iceto80

ремък

Recommended Posts

Guest iceto80

Здравейте Трябва да сменявам ангренажния ремък и ролката можете ли да ми кажете къде и за колко пари горе долу могат да ми го сменят Става въпрос за англииски сивик 1.6 - 113 к.с.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Snais

Здравейте Трябва да сменявам ангренажния ремък и ролката можете ли да ми кажете къде и за колко пари горе долу могат да ми го сменят Става въпрос за англииски сивик 1.6 - 113 к.с.

<{POST_SNAPBACK}>

аз сменявах преди 4 месеца някъде и мисля че без работа ролката и ремъка ми струваха към 80-тина лева =)) ама май може и по евтино защото аз ги купих от сервиза направо където ми ги смениха :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceto80

А за работа колко ти взеха ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Snais

А за работа колко ти взеха ? :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ми значи смених Горивен Маслен Въздушен филтър ремък ролка и наще хондички за другите не знам като ти сменят ремък трябва да ти отворят капака маи на главата може и да не е на главата там един капак не ги разбирам мн нещата та ти сменят съответно и гарнитурата там та цената беше 410 лева с работа ;) . В Хеет сервиза

Мился че може и по евтино даже съм почети сигорен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

<{POST_SNAPBACK}>

мисля ,че е 40-45лв смяната почти навсякаде ;) провери при Омбре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceto80

Oмбре ми иска 70 лв което ми се струва нормално Какво ще кажете? :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ако не си патил от майстори каквото и да ти кажа, се тая :wacko: Колко каже, толкова :D Иначе може да дадеш на някой по-малко и после пак при Омбре :D

Редактирано от johnyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...