rulemaker 130 #1 Публикувано 21 Ноември, 2010 Интересно ми е дали могат да ми направят дистанционно за дистанционното заклучване на купето, пр положение, че в момента нямам дистанционно. Има ли как да копират честотите за отключването? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #2 Отговорено 21 Ноември, 2010 Не. Липсва най-важното за твойта цел - излъчвателя!Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #3 Отговорено 21 Ноември, 2010 Само да не съм се объркал, ама нали това е за тая цел 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 22 Ноември, 2010 Нямам фабрично дистанционно централно и немога да ти кажа дали е това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 23 Ноември, 2010 колега възможно е но на повечето сервизи не им се занимава и ти казват по-добре нова ... на модула на алармата има кодове които са точно за дистанционното и така.. н 2коли вече ходя да пробвам по сервизите из добрич навсякъде ми казват на хондата ОООООООО това е италянска аларма няма смисъл ще ти излезе по евтина нова ... гармини не зная дали е италянска но както и да е.. на форда по същия начин само че казват че била много стара и няма шанс да стане дистанционно много интересно и 2те коли са имали дистанционно нооо на форда го изгубих аз а хондата дойде без дистанционото работата е от ясна пре ясна .. всеки гледа по пързалката да те пусне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 30 Ноември, 2010 Алармата не е слагана допълнително, това е просто дистанционно заключване (заводско на Хонда) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #7 Отговорено 1 Декември, 2010 МогатЗа кой пазар и коя е колата? Година рама? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #8 Отговорено 1 Май, 2011 Honda of America 97-ма е майче, 1HGEJ61200L013439 100% има заводско дистанционно заключване 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове