Guest Pi4a_stz^ #1 Публикувано 15 Април, 2006 Добър ден на всички хондаджии.Аз съм нов в форума но за сметка на това съм много зарибен по хонда и то по специялно по Civic 5 ген.От както взех книжка съм се побаркал имам голямо желание да си взема колица "горе споменатата" но за сега няма да е.Интересувам се от всичко свързано с хонда и мн се кефя на хора като вас.Знам че мн хора може да ме псуват щото съм малак на 18год. но аз все пак ви се кефя как си правите колите и смятам че мн мога да науча от вас.Така да премина по същество реших 1-вия ми пост в този форум да е интересен и за вас реших да ви дам 1 сайтче лично от мен за вас с 872 страници по 20 снимки на страница само CIVIC има и за другите модели на хонда.Зарибявката е пална 3 дена по 1,2 часа ги гледам и още не сам ги видял всичките но има НЕНОРМАЛНИ хонди та ето го и саита.Заповядаите:http://www.street-race.nl Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 15 Април, 2006 здравей, мерси за сайта, ама май всички сме ги изгледали вече та брадясахме и остаряхме за разлика от теб Тук има и по-малки, така че споко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #3 Отговорено 15 Април, 2006 здравей и добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #4 Отговорено 15 Април, 2006 Значи имаме още един на въдицата. Добре дошъл и от мен! пп. Тука възръста много не играе, щом си взел вече книжка споко, скоро и хондата ще дойде! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #5 Отговорено 15 Април, 2006 тва сайтче го знаем и е супер якичко ама ти ако си млад аз кво да кажа като съм на 15 ама карам колите на сестра ми и баща ми а съм се побаркал направо нема да доживея до 18 да зема книжка,а съм луднал по сивик особено 6г купе добре дошъл то не че не съм и аз новак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #6 Отговорено 15 Април, 2006 Аз пък не го знаех този сайт така че имам какво да разглеждам, за разлика от вас хахахахахАми колкото до съвета, който искаш и информацията за хонда ...Аз мисля, че добре си се ориентирал към 5та ген. - търсиш агресията ... познато чувство - формата й наистина е добра.Важното е само да си намериш запазена количка, двигателя трябва да мърка, да работи като е загряла на 700 оборота приблизително.. трябва да е пъргава... да пали без да и даваш газ, обикновено след като дадеш контакт и изгасне оранжевата лампа на таблото - това е характерно за хондичките....Масово колите са 16 клапана, да не те плаши ако искаш да слагаш газова уредба, защото ако й е добър двигателя, харчи малко - примерно ако я галиш стига до 6.5 на сто. Дори това го правя на моето купе, което е по-тежко от хечбега Така че почвай да разглеждаш пазара Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #7 Отговорено 15 Април, 2006 нема да се плашиш колега....и аз съм на 18 и вече си имам хондела(2 години събирах кинта за целта) едва ли някой ше те псува...тука са само пичове.....пожелавам ти скоро да си вземеш хондла.....невероятно е чусвтвото.... ...и колкото по скоро толкова по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^ #8 Отговорено 16 Април, 2006 (Редактирано) Благодаря на всички за подкрепата тука наистина всички сте пичове не като в другите форуми надувки за което мн се радвам и адски ви се кефя Забравих да питам всики хондета civic 5 ген 1,5 ли са 16v 90кс или има и други?Не съм мн запознат с това. Редактирано 16 Април, 2006 от Pi4a_stz^ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^ #9 Отговорено 16 Април, 2006 Имам предвид двигателя 1,5 има ли които не е 16v и по малко коне 6тото аз искам 90-к. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #10 Отговорено 16 Април, 2006 Благодаря на всички за подкрепата тука наистина всички сте пичове не като в другите форуми надувки за което мн се радвам и адски ви се кефя Забравих да питам всики хондета civic 5 ген 1,5 ли са 16v 90кс или има и други?Не съм мн запознат с това. <{POST_SNAPBACK}> във Технически Въпроси най отгоре има една тема Двигатели на Хонда ...мисля че тя ще даде изчерпателен отговор на въпроса ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #11 Отговорено 16 Април, 2006 добре дошъл и добре си се орентирал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^ #12 Отговорено 17 Април, 2006 Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #13 Отговорено 18 Април, 2006 Мерси <{POST_SNAPBACK}> Моля и добре дошъл и един въпрос от мен -имаш ли пари?ако не знаеш ще ти кажа ,че тук влезнеш ли започва се едно изваждане на кинти не ти е работа за ,джанти ,за инжекция ,за стрът бар и така нататък ,а да не забравя за колектори така ,че още един път честито и дано да имаш кинти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^ #14 Отговорено 18 Април, 2006 Ми аз да си взема хондичка пак тея неща нали знаете как е малко по малко ще се оборудвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #15 Отговорено 18 Април, 2006 Пф, кой ще те псува. Вярно, отначало като прохождах в първите дни отнесох някои забележки но това е нормално, като не си знам мярката... Аз съм на 16, и от сега съм започнал да събитам за Хонделка. Нямам книжка, но за сметка на това съм МЕГА амбициозен. В даскало чета за Хонда, у нас като се прибера чета за Хонда... абе моля ти се, тия тука ме зарибиха и сега съм пристрастен вовеки, та даже ми се смеят като ме видят приятелите как припадам по някоя обикновена 5та. Сега чета Господин Хонда, и я гълтам като гладен циганин - торба с буклук.Ай дано и аз да доживея да взема книжка и да се присъединя към достойните пълни членове на този фен клуб... амин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове