Jump to content
Guest Pi4a_stz^

Нова Рибка

Recommended Posts

Guest Pi4a_stz^

Добър ден на всички хондаджии.Аз съм нов в форума но за сметка на това съм много зарибен по хонда и то по специялно по Civic 5 ген.От както взех книжка съм се побаркал имам голямо желание да си взема колица "горе споменатата" но за сега няма да е.Интересувам се от всичко свързано с хонда и мн се кефя на хора като вас.Знам че мн хора може да ме псуват щото съм малак на 18год. но аз все пак ви се кефя как си правите колите и смятам че мн мога да науча от вас.Така да премина по същество реших 1-вия ми пост в този форум да е интересен и за вас реших да ви дам 1 сайтче лично от мен за вас с 872 страници по 20 снимки на страница само CIVIC има и за другите модели на хонда.Зарибявката е пална 3 дена по 1,2 часа ги гледам и още не сам ги видял всичките но има НЕНОРМАЛНИ хонди та ето го и саита.Заповядаите:http://www.street-race.nl

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

здравей, мерси за сайта, ама май всички сме ги изгледали вече та брадясахме и остаряхме за разлика от теб :cool: Тук има и по-малки, така че споко :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

здравей и добре дошъл :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Значи имаме още един на въдицата. Добре дошъл и от мен! :cool: пп. Тука възръста много не играе, щом си взел вече книжка споко, скоро и хондата ще дойде! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

тва сайтче го знаем и е супер якичко ама ти ако си млад аз кво да кажа като съм на 15 ама карам колите на сестра ми и баща ми а съм се побаркал направо нема да доживея до 18 да зема книжка,а съм луднал по сивик особено 6г купе добре дошъл то не че не съм и аз новак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Аз пък не го знаех този сайт ;) така че имам какво да разглеждам, за разлика от вас :);) хахахахахАми колкото до съвета, който искаш и информацията за хонда ...Аз мисля, че добре си се ориентирал към 5та ген. - търсиш агресията ;)... познато чувство - формата й наистина е добра.Важното е само да си намериш запазена количка, двигателя трябва да мърка, да работи като е загряла на 700 оборота приблизително.. трябва да е пъргава... да пали без да и даваш газ, обикновено след като дадеш контакт и изгасне оранжевата лампа на таблото - това е характерно за хондичките....Масово колите са 16 клапана, да не те плаши ако искаш да слагаш газова уредба, защото ако й е добър двигателя, харчи малко - примерно ако я галиш стига до 6.5 на сто. Дори това го правя на моето купе, което е по-тежко от хечбега ;)Така че почвай да разглеждаш пазара ;)Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

нема да се плашиш колега....и аз съм на 18 и вече си имам хондела(2 години събирах кинта за целта) едва ли някой ше те псува...тука са само пичове.....пожелавам ти скоро да си вземеш хондла.....невероятно е чусвтвото.... :););) ...и колкото по скоро толкова по добре ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^

Благодаря на всички за подкрепата тука наистина всички сте пичове не като в другите форуми надувки за което мн се радвам и адски ви се кефя :)Забравих да питам всики хондета civic 5 ген 1,5 ли са 16v 90кс или има и други?Не съм мн запознат с това.

Редактирано от Pi4a_stz^

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^

Имам предвид двигателя 1,5 има ли които не е 16v и по малко коне 6тото аз искам 90-к.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Благодаря на всички за подкрепата тука наистина всички сте пичове не като в другите форуми надувки за което мн се радвам и адски ви се кефя  :)

Забравих да питам всики хондета civic 5 ген 1,5 ли са 16v 90кс или има и други?Не съм мн запознат с това.

<{POST_SNAPBACK}>

във Технически Въпроси най отгоре има една тема Двигатели на Хонда ...мисля че тя ще даде изчерпателен отговор на въпроса ти ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

добре дошъл ;) и добре си се орентирал ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Мерси  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Моля и добре дошъл ;) и един въпрос от мен -имаш ли пари?

ако не знаеш ще ти кажа ,че тук влезнеш ли започва се едно изваждане на кинти не ти е работа за ,джанти ,за инжекция ,за стрът бар и така нататък ,а да не забравя за колектори ;)

така ,че още един път честито и дано да имаш кинти ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^

Ми аз да си взема хондичка пак тея неща нали знаете как е малко по малко ще се оборудвам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Пф, кой ще те псува. Вярно, отначало като прохождах в първите дни отнесох някои забележки но това е нормално, като не си знам мярката... ;) Аз съм на 16, и от сега съм започнал да събитам за Хонделка. Нямам книжка, но за сметка на това съм МЕГА амбициозен. В даскало чета за Хонда, у нас като се прибера чета за Хонда... абе моля ти се, тия тука ме зарибиха и сега съм пристрастен вовеки, та даже ми се смеят като ме видят приятелите как припадам по някоя обикновена 5та. ;) Сега чета Господин Хонда, и я гълтам като гладен циганин - торба с буклук.Ай дано и аз да доживея да взема книжка и да се присъединя към достойните пълни членове на този фен клуб... амин. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...