okean 0 #1 Публикувано 21 Ноември, 2010 Привет на всички.Хора ,Хонда защо не е никаде по класацийте в Златен волан ,макар и немско списание да го организира-гласува цяла Европа ,а само Хонда CR-V участва в крайна 5-ца и не попада сред първите 3 и то в Категория: Компактни автомобили,а не при SUV -където мисля ,че трябва да е .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #2 Отговорено 21 Ноември, 2010 В авто билд ли го гледа това?Ако да ми авто билд само европейските кошници лансират... (главно немски и хюндай) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okean 0 #3 Отговорено 21 Ноември, 2010 В авто билд ли го гледа това?Ако да ми авто билд само европейските кошници лансират... (главно немски и хюндай)да , защото в класацийте видях и Bentley Mulsanne ,3.Jaguar XJ както и Mazda5- трета в Категория: Ван Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #4 Отговорено 22 Ноември, 2010 Привет на всички.Хора ,Хонда защо не е никаде по класацийте в Златен волан ,макар и немско списание да го организира-гласува цяла Европа ,а само Хонда CR-V участва в крайна 5-ца и не попада сред първите 3 и то в Категория: Компактни автомобили,а не при SUV -където мисля ,че трябва да е ..... и какво като не участва? Класациите за нови коли за мен са глуповати, защото истината дали една кола е добра или не става ясна след няколко годинки. На колко таратайки, по-нови от моята, но неприличащи на нищо стои надпис на задното стъкло "CAR OF THE YEAT 19XX/20XX". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 23 Ноември, 2010 Хонда обществото страда дълбоко и искрено от тази така значителна загуба... марката не попада в най-престижната класация от всички класации. Соичиро Хонда даде изявление, че това може да значи само едно - автомобилите Хонда са боклучави! "Истината си е истина.. няма какво да я крием" - каза създателят на марката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове