competition 2 #1 Публикувано 21 Ноември, 2010 Sygaliavam che pisha na latineca no imam problem s kirilicata molia da mi dadete syvet ot kyde da se opravi problema Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Victor 30 #2 Отговорено 21 Ноември, 2010 Горе ляво има кирилизатор като преди. Понастоящем обаче не работи с Internet Explorer 8, на по-стари версии допускам, че също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #3 Отговорено 21 Ноември, 2010 Е да то си ми е на кирилица но съобщенията ми не ги разчитам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #4 Отговорено 21 Ноември, 2010 Преинсталираи си ФлехТаип-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #5 Отговорено 21 Ноември, 2010 Преинсталираи си ФлехТаип-а Как не съм се сетил до сега чакай обаче да го инсталирам първо, че никога не съм го ползвал понеже е много "добър" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове