Guest BOGIE #1 Публикувано 15 Април, 2006 Г-н Хонда, умрял и отишъл на небето, за да го съдят.При портите, Св.Петър му казал, "понеже си бил такъв добър човек а твоитемотори промениха света, наградата ти е, че можеш да поциклиш с който искаш вРая."Г-н Хонда помислил малко и казал, "Искам да се видя с Господ. Искам да гопитам нещо".Св.Петър помислил към 1-2 минути, следкоето завел г-н Хонда в Тронната Залаи го представил на Господ.Тогава той попитал Господ, "Ти ли си изобретателя на жените?"Годпод казал, "О, да. Определено съм аз ""Ами," казал г-н Хонда, "Като един професионалист на друг, имаш някой многосериозни пропуски във дизайна."1- Има много голяма несъстоятелност в предните изпъкналости.2- Дрънка постоянно с висока скорост.3 - На повечето задниците им са меки и се клатят прекалено много.4 - Входящите колектори са поставени прекалено близко до изходящите.5 - Като сложм и ежемесечният им принудителен престой и бездействие ставанечовешко, а за средствата дето отиват за поддръжка просто да не говорим." Хм, ти определено направи няколко много добри попадения" отговорил Господ,"Нека да погледнем."Господ отишъл до нечовешкия си супер компютър, написал някакви неща изачакал за резултата. След малко казал, " Ае, май ще излезе, че си напълноправ и моето изобретение е дефектно, но според тея номера, повече мъже севозят на моето изобретение, отколкото на твоето." Колеги ето така се базикат с мен колегите на жената. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #2 Отговорено 15 Април, 2006 тва е ебаси якото то си е як базик мен ако ме базикат така ша се гордея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #3 Отговорено 15 Април, 2006 готино Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 16 Април, 2006 малко старичко но е яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shestia #5 Отговорено 17 Април, 2006 малко старичко но е яко <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #6 Отговорено 17 Април, 2006 За първи път го виждам и умрях от смях !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове