gnggen 4 #1 Публикувано 16 Ноември, 2010 (Редактирано) Имам проблем с мощноста, та четох разни теми във форума за причините и стигнах до една за която до сега не съм проверявал - БОБИНА.Премерих съпротивлението между първичната намотка което е 1,0 оM и на вторичната 27КоМ.Та въпроса ми е толкова ли трябва да е за двигател D16W3,защото в Аутодата за други двигатели от D16 серия дават много по малки стойности но за D16W3 няма информация. Моля помогнете? Редактирано 16 Ноември, 2010 от gnggen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 16 Ноември, 2010 Колега, всички са заети с темите на рибата и може скоро никой да не ти отговори Ето доказателството, задал съм подобен въпрос http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=54292Това което мога да ти кажа е, че това което намерих из нета, хората казват, че над 15 кОма има проблем, а в книгите пише около 19 кОма. Предполагам ти си за бобина на 99% Стискам палци някой запознат да даде конкретен отговор както на теб така и на мен, защото все още 90% от форума се занимава с рибата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове