Jump to content
NORX

покупка на хонда сивик 5г втек

Recommended Posts

Здравейте колеги! Решил съм да си купувам хонда сивик 5-та генерация 1.6 втек 160 коня. Та молбата ми е , ако може, да ми кажете повече за този модел.(какъв разход дава градско/извънградско, скъпи ли са частите, ориентировъчно какви пари вървят тези коли(нов внос) и като цяло който за каквото се сети да ми каже)Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и на теб колега.Аз лично съм нямал Honda но пък като поразгледах в нета и стигнах до едно заключение за разхода на Civic-ите. За 5-та и 6-та генерация разхода смесено по заводски данни е около 7-8 литра. От там нататък всичко е въпрос на това как ще я караш и в какво състояние е.Щом искаш обаче най-мощния мотор то това означава, че няма да караш бабешката, ами че на всеки светофар ще има по малко гума оствена от теб :angry: . Така, че с такова каране разход под 12 може и да нямаш в града. Аз в момента карам един дръглив Голф пак 1.6 ама 75 кончета и имам разход от около 15-16 газ в града без да я зоря. Обаче май или двгателя е дал богу дух или пък настройката и не е добре....... Та разхода много зависи и от състоянието на колата. А в тази си конфигурация колата не е карана от някой който я е използвал само да се предвижи от точка А до точка Б. Това е кола карана много душманската. Обаче Honda не се плаши от каране и зорене, ами от лоша поддръжка. Така че ти пожелавам късмет да намериш запазен и читав екземпляр, който със сигурност няма да е никак евтин.За цените да споделят колегите аз там нямам все още наблюдения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е от състоянието на колата , а от марката хахах Служебката е гоуФ 1.4 на газ ... 16+ в града. Леш голям ... та по темата http://forums.hondabg.com/index.php?showto...15&start=15 : примерна обява, Аз ако искам такава кола няма да се замисля за тази , защото е гледана доста. Цената .. няма такава ... Та като цяло трябва да гледаш по-внимателно ск. кутия, защото доста често имат проблеми (особено 3-та). Друго няма :angry: Качваш се газ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами аз в момента карам голф 2 1.6 карбуратор ииии какво да кажа... отказах се от тази кола, защото ми гори 16-17 газ и 14-15 бензин при положение , че смени сумати и майстори и купих сумати и части и се отказах от нея и се насочих към хонда. Аз не съм привърженик да купувам кола от България(просто сме душмани и не поддържаме добре). Предпочитам да е нов внос колата, но и ако изпадне някоя хубава българска няма да я откажа !!! иска ми се да ми кажете колкото се може повече информация за всичко свързано с този автомобил. (дори да не е с такъв двигател може и да е с някакъв по слабичък, но предпочитам да е с такъв). Това е молбата ми, дано се включат повече хора :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...