Guest Zaeka #1 Публикувано 14 Април, 2006 Искам да помоля всички хондаджий които имат горе долу здрава музика в колата си да праштат снимки с музиката си.Както тук така и на zaeka_15@abv.bg МЕРСИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The_fastest #2 Отговорено 15 Април, 2006 Искам да помоля всички хондаджий които имат горе долу здрава музика в колата си да праштат снимки с музиката си.Както тук така и на zaeka_15@abv.bg МЕРСИ <{POST_SNAPBACK}> Това сериозна молба ли е ? Или се бъзикаш с Хондаджиите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #3 Отговорено 15 Април, 2006 (Редактирано) И защо по точно трябва да стане товаМалко странна молба Редактирано 15 Април, 2006 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zaeka #4 Отговорено 15 Април, 2006 Не бе хора сериозно си е.Просто реших да направя такава тема за музиката в хондата.Доиде ми на идея щото в момента си свързвам мойта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #5 Отговорено 16 Април, 2006 Може да стане темичката нещо като кой каква музика има+снимка Аз ще се включа след малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zaeka #6 Отговорено 16 Април, 2006 Точно за това говоря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #7 Отговорено 16 Април, 2006 Не мога да разбера обаче защо и на E-MAIL-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #8 Отговорено 17 Април, 2006 Не мога да разбера обаче защо и на E-MAIL-a <{POST_SNAPBACK}> и аз ? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Yama #9 Отговорено 17 Април, 2006 Искам да помоля всички хондаджий които имат горе долу здрава музика в колата си да праштат снимки с музиката си.Както тук така и на zaeka_15@abv.bg МЕРСИ !!! <{POST_SNAPBACK}> А ключа от квартирата където си държа парите и него ли да пращам по mail-a? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #10 Отговорено 18 Април, 2006 Е,кво толкова дайте да постнем некоя снимчица,маняците на музика може да обменят опит.Пък и ще е интересно да видим кой какво има в багажника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #11 Отговорено 18 Април, 2006 Аз съм скромен,но пък първи ще се престраша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zaeka #12 Отговорено 18 Април, 2006 Евала братле тебе те уважавам.Аз 4ака, да си взема апарата и аз ще снимам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The_fastest #13 Отговорено 18 Април, 2006 Питай Майната ! Той е постигнал комунизма в Кар Аудиото ! Минимум средства - максимум ефект ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #14 Отговорено 18 Април, 2006 ахам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #15 Отговорено 18 Април, 2006 Е дай да видим де.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #16 Отговорено 19 Април, 2006 Е дай да видим де.... <{POST_SNAPBACK}> на националната ще показва стига да не ги е свалил пак заради багажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gydi #17 Отговорено 19 Април, 2006 моите orginални тонколони според мен са некачествени и мисля да ги сменям -какви тонколони използвате? -марка -колко струват ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #18 Отговорено 19 Април, 2006 Аз съм все още с оригиналните,и да ти кажа не са много зле!Ако искаш нащо качествено:DLS-Отпред с отделна пищялка 160лв,Отзад елипси 200лв!Скъпички са,но си заслужават парите повярвай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #19 Отговорено 19 Април, 2006 За отзад почти всякакви недолнопробни елипси ще ти звучат добре (пък ако имаш възможност да си сложиш кръгли още по-добре) само гледай да са по-големки 6"х 9" примерно.На HERTZ има 2 варианта които звучат доста добре едните са модела който е към 150лв и за всеки средно статичстически фен са много добри , другите са 250лв и вече са маняшки ,но само който наистина се интереува от звук (а не от сила) би усетил разликата така че в 90% от случаите просто не си заслужават парите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The_fastest #20 Отговорено 19 Април, 2006 Да ви кажа, че който се интересува от звук ИЗОБЩО не се нуждае от задна линия ! Така че си помислете какво искате от музиката в колата - Сила или Качество.П.С. Трябва да се има предвид че всеки фен си е различен...така че който както го кефи така го прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #21 Отговорено 19 Април, 2006 аз отпред съм с DLS с отделна пищялка модел up6 89db. усилвател DLS 4 канален и отзад имам туба 2 10ки 87db представете си го това ама по 2 . нямам му снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic1.5 #22 Отговорено 19 Април, 2006 аз не претендирам за никаква кои знае каква музика cd Alpine, колони на вратите са JBL карбон-среди, отделно пищялки пак на вратите-JBL, от зад на правена кора JBL елипси с бялата хартия които се ползват за студиини записи тожа е а претсака ми се батерията на фотоапарата и сега ми искат 160лв. за нова в технополис някои да знае каде да потарся аналогова а фотоапарата е Сони р100 за тов няма снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #23 Отговорено 19 Април, 2006 Абе най си е хубаво да има хем сила хем качество.Има един колега който познавам и влиза в тази категория.Няма да казвам кой е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #24 Отговорено 19 Април, 2006 а да препоръчате говорител 12см за предните врати?или нещо друго което ще стане без преправяне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #25 Отговорено 19 Април, 2006 Е как го измисли тоя размер бе човек...10/13/17 са размерите и т.н....12> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #26 Отговорено 20 Април, 2006 (Редактирано) почти съм сигурен че оригиналните във вратите са 12смама хайде да не споря.п.п понеже ме мързи да меря сега потърсих в гооглето и там пише това:Hi! I just got a -92 Civic HB. What size speakers fit the doors? Now there are factory speakers, the dealer told me that their size is 120mm (?) and they are mounted with a plastic mounting plate to the metal door. Will 6.5" fit if I just remove the plastic mounting plate? How much is the mounting depth? Any drilling necessary or is it bolt on? I'm considering Infinity/JBL-speakers, 6.5" maybe separates and a JL-audio sub in a powerwedge-box (CS110R-W0). Any ideas or recommendations? If I get separates, what is a good location for the tweeter? What about amps? I'd like to power everything from a single amp for a simple install. The head is a Sony MDX-U1RDS with no internal amplifier. I've been thinking JBL-GTQ190 or 240?http://groups.google.bg/group/rec.audio.ca...26e9f192336f408 Редактирано 20 Април, 2006 от d15b2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #27 Отговорено 20 Април, 2006 почти съм сигурен че оригиналните във вратите са 12см ама хайде да не споря. п.п понеже ме мързи да меря сега потърсих в гооглето и там пише това: Hi! I just got a -92 Civic HB. What size speakers fit the doors? Now there are factory speakers, the dealer told me that their size is 120mm (?) and they are mounted with a plastic mounting plate to the metal door. Will 6.5" ... http://groups.google.bg/group/rec.audio.ca...26e9f192336f408 <{POST_SNAPBACK}> Ами колега, 6,5" идват малко над 16см (16,3 - 16,5см) ... Ако това си искал да покажеш с тази статия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #28 Отговорено 20 Април, 2006 почти съм сигурен че оригиналните във вратите са 12см Аз не казвам че размера на дупките във вратите не е 12см....просто не се сещам да се предлагат говорители на нашия пазар такъв размер Ако греша моля ...някой да ме поправи ! Опитвал съм да слагам разни 13/17...обаче не пасват точно...иска преправяне...и накрая забучих най малкия вариант на серията на SONY-Explode-10см ,който си пасва идеално с палсмасовата подложка ! Свирят прилично ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest svetlio #29 Отговорено 20 Април, 2006 ...и накрая забучих най малкия вариант на серията на SONY-Explode-10см ,който си пасва идеално с палсмасовата подложка! <{POST_SNAPBACK}> Това е размерът. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #30 Отговорено 20 Април, 2006 (Редактирано) а да сте чували ,че пласмасовата подложка може да се махне?Мойте са 16,5см. Редактирано 20 Април, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #31 Отговорено 20 Април, 2006 (Редактирано) аз я свалих тази цялата подложка и вътре забодох едни блаупункт 13см....просто заспаха там....даже и 16 ще станат....само един усилвател и слагам тубата на брата....и става страшно Редактирано 20 Април, 2006 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #32 Отговорено 20 Април, 2006 а да сте чували ,че пласмасовата подложка може да се махне? ....много ясно че се маха...как мислиш съм пробвал по големите размери ? Просто не пасват точно...дупката е несиметрична отгоре и отдолу , на 5 ген.....не знам на 4 как е или пък "англичанките" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #33 Отговорено 20 Април, 2006 а да сте чували ,че пласмасовата подложка може да се махне?....много ясно че се маха...как мислиш съм пробвал по големите размери ? Просто не пасват точно...дупката е несиметрична отгоре и отдолу , на 5 ген.....не знам на 4 как е или пък "англичанките" <{POST_SNAPBACK}> ми аз не мисля щото е по лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #34 Отговорено 21 Април, 2006 Мойте са 16,5см. <{POST_SNAPBACK}> И аз ще се опитам да натикам такива при мен отпред Днес си вземах 165mm Hertz, дано да влезнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikonti #35 Отговорено 26 Април, 2006 http://forums.hondabg.com/index.php?act=mo...cmd=si&img=1797http://forums.hondabg.com/index.php?act=mo...cmd=si&img=1794http://forums.hondabg.com/index.php?act=mo...cmd=si&img=1799http://forums.hondabg.com/index.php?act=mo...cmd=si&img=1800http://store3.data.bg/nikonti/Moiata%20HON...2090hp%20sedan/Ето това имам аз засега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове