SH3M37A 5 #1 Публикувано 15 Ноември, 2010 Интересно ми стана и ми е любопитно дали тези фланелки са забранени Както УЖ полиция на фланелка е забранено Че мисля да си разпечатам 2-3 фланелки :lol: A.C.A.B. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #2 Отговорено 15 Ноември, 2010 (Редактирано) Не всички са такива.Със същия успех може да си разпечаташ и "Всички хондаджии са педали".Ако смяташ че може да е вярно. Редактирано 15 Ноември, 2010 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #3 Отговорено 15 Ноември, 2010 Абривиятурата A.C.A.B. може да се тълкува по много начини не говоря точно за тази картинка има още много други апликации с АКАБ може да се тълкува и "all chicks are bitcheZZZZZ" нали Имало е и такава рок банда просто любопитно ми е дали е забранен натписа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #4 Отговорено 15 Ноември, 2010 Може да си напишеш каквото си искаш,все пак има свобода на словото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stretford 25 #5 Отговорено 15 Ноември, 2010 Естествено,че не е забранено!Прави си тениски колкото ти е кеф! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове