Jump to content
Guest sunny

еи мама му

Recommended Posts

Guest sunny

здравеите на вси4ки!Изкам да разкажа за простотията по БГ пати6тата ни!Аз сам от Пловдив и там ни се слу4и следната слу4ка!Та карам си аз за на пат кам дискотека Тралала и на излизане от ул.И.Вазов до светофара близо до градската градина зажижам на дясно а от ляво на разтояние около 70-80 метра 3 мотора!Та викам си аз 6те успея да мина и си зажижам но настре6тните "рокери изглежда са се движили с жисока скорост и ме настигнаха доста барзо!И жапреки 4е насрещтни коли няма6е(е да полу4и се така 4е им отнех предимстжото)пи4а на 2 мотор ре6и 4е трябва да си отмасти и минаваики по близо до мен миу с4упи огледалото с юмрук!Но не,тва не бе6е достата4но:)То4но до дискотеката ми затвориха патя!Изкараха ме насила от колата и ме поразкрасиха!Но тва им бе6е недостата4но!Та 4упиха ми лявия фар и ми изкартиха предната броня:PВеднага след това се обадих в полицията а тяхните думи бяха следните-"А бе лаино малко ли ти е бил боя 4е и нас вика6" и така маина;)Много оби4ам да йивея в Балгария!желая да емигрирам:cool:

Редактирано от sunny

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

здравеите на вси4ки!Изкам да разкажа за простотията по БГ пати6тата ни!

Аз сам от Пловдив и там ни се слу4и следната слу4ка!

Та карам си аз за на пат кам дискотека Тралала и на излизане от ул.И.Вазов до светофара близо до градската градина зажижам на дясно а от ляво на разтояние около 70-80 метра 3 мотора!Та викам си аз 6те успея да мина и си зажижам но настре6тните "рокери изглежда са се движили с жисока скорост и ме настигнаха доста барзо!И жапреки 4е насрещтни коли няма6е(е да полу4и се така 4е им отнех предимстжото)пи4а на 2 мотор ре6и 4е трябва да си отмасти и минаваики по близо до мен миу с4упи огледалото с юмрук!Но не,тва не бе6е достата4но:)То4но до дискотеката ми затвориха патя!Изкараха ме насила от колата и ме поразкрасиха!Но тва им бе6е недостата4но!Та 4упиха ми лявия фар и ми изкартиха предната броня:PВеднага след това се обадих в полицията а тяхните думи бяха следните-"А бе лаино малко ли ти е бил боя 4е и нас вика6" и така маина;)Много оби4ам да йивея в Балгария!желая да емигрирам:cool:

<{POST_SNAPBACK}>

a те като ти затвориха пътя и преди това ти бяха строшили огледалото ти що не мина през возилата им а спря? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

как да мина бе 4овек!да ги згазя ли!Пак и аз знам ли 4е до там може да се стигне!Бе изверги колкото 6те6 :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

;)

как да мина бе 4овек!да ги згазя ли!Пак и аз знам ли 4е до там може да се стигне!Бе изверги колкото 6те6 :)

<{POST_SNAPBACK}>

абе газиш им скапаните мотори и тва е . то ти и без друго си видял ,че са ти затворили пътя и идват пеша към теб тогава се слага 1 и мръсна газ те сами ще се разбягат . :rolleyes:

не си ли гледал филми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

сори брат, такъв ни е града, такава ни е държавата, такава и полицията:rolleyes::) Подай писмена жалба, така щесе размърдат, ще им създадеш работа и неприятности и щат-нещат ще вземат мерки, единствено това ги сепва и не обръщай внимание на тъпите им коментариаааа, изкарай си и медицинско, може да изкараш една хондичка, като доплатиш със сънито ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

kva jalba,кои 6те ми обарне внимание!За жалост сам никои в тази даржава!НИто ми се занимава нито 6те има полза!Последното изре4ение ама хи4 не ти го разбирам:rolleyes::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

а да пима само стаклото на огледалото продава ли се или трябва да купя ново огледало?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

kva jalba,кои 6те ми обарне внимание!За жалост сам никои в тази даржава!НИто ми се занимава нито 6те има полза!Последното изре4ение ама хи4 не ти го разбирам:);)

<{POST_SNAPBACK}>

първо пиши на кирилица

ами щото на никой не му се занимава цялата държава е на този хал!

знаеш ли колко жалби и дела се водят всяка година в щатите? Ама там хората си отстояват правата ;)

последното изречение беше в този контекст - до колкото схващам караш нисан съни, след като ги осъдиш на база медицинско свидетелство, взимаш някой лев, шиткаш сънито, купуваш хонделка ......и ето те в клуба на битите хондаджии

:rolleyes:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

kva jalba,кои 6те ми обарне внимание!За жалост сам никои в тази даржава!НИто ми се занимава нито 6те има полза!Последното изре4ение ама хи4 не ти го разбирам:);)

<{POST_SNAPBACK}>

първо пиши на кирилица

ами щото на никой не му се занимава цялата държава е на този хал!

знаеш ли колко жалби и дела се водят всяка година в щатите? Ама там хората си отстояват правата ;)

последното изречение беше в този контекст - до колкото схващам караш нисан съни, след като ги осъдиш на база медицинско свидетелство, взимаш някой лев, шиткаш сънито, купуваш хонделка ......и ето те в клуба на битите хондаджии

:rolleyes:;);)

<{POST_SNAPBACK}>

не бе майна човека кара хонда и вече е в клуба на битите хондаджий ;)

а това е верно пич ходи си изкарай медицинско и подай жалба . а ако никой не ти обърне внимание отиди в телевизия СКАТ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

в ника ми влагам смисала на сльнчев!А ина4е си имам civic 5г.1.3!Та от доста време сам докоснат от манията! :):rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

е тва е станало супер гадно супер сори ама аз един път видях подобна случка един пасат закачи мотора на един рокер,а той си го търсеше рокера дигна мотора запали го видя че работи и почна много лошо да налага човека скочихме с един приятел да ги разтарваваме ама на теб не е имало кои да ти помогне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

човеко както ти казаха всички си подай жалба в полицията и говедата ще си размърдат задниците...да ги е**а в полицаите смотани. Имаш ли много поражения физически де?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

е тва е станало супер гадно супер сори ама аз един път видях подобна случка един пасат закачи мотора на един рокер,а той си го търсеше рокера дигна мотора запали го видя че работи и почна много лошо да налага човека скочихме с един приятел да ги разтарваваме ама на теб не е имало кои да ти помогне

<{POST_SNAPBACK}>

бе охраната на дискотеката бе6е отван ама ни6то не направиха!Е,да,направиха:rolleyes:Сеир си гледаха маика им.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

наи-тежко ми пострада един зьб!Малко се пос4упи!Може и да сте прави!6те пусна жалба и дано правосьдието да натделее:rolleyes::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

По принцип моторджиите са свестни хора ;) Явно много си ги ядосал... В моя роден град са една от няй-яките банди (зоват се Въркулаците) и са пичове. Слушал съм, че наистина това, от което най-много се оплакват е именно незачитането им на пътя :rolleyes: С теб наистина са прекалили, така че си търси правата до последно! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

човеко както ти казаха всички си подай жалба в полицията и говедата ще си размърдат задниците...да ги е**а в полицаите смотани.

Имаш ли много поражения физически де?

<{POST_SNAPBACK}>

Ами колега то от ей такива изказвания,никой не ще да става свидетел на такива случки ;) .Най-малкото е да запомниш номера на един от тия тарикати,палиш и отиваш в районното ;) ,там си пускаш една жалба ,като описваш какво е станало,па да видиш тогава как ще те търсят да да ти се извиняват :rolleyes: Но задължително минаваш през съдебна медицина да си извадиш медицинско,което в последствие след като издирят "тъпите" полицаи тариката по твоята жалба(което бъди сигурен ще стане) прилагаш към една жалба до прокурор и нещата са ти тип-топ ;) Смятам съм бил полезен :) и нека си имаме уважението ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Или да започнем и ние да се движим по двама трима и да има лабут на всеки втори който ни е засякъл:rolleyes:Ей нема да има оправия в тая държава скоро време:);););)

Редактирано от icho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

човеко както ти казаха всички си подай жалба в полицията и говедата ще си размърдат задниците...да ги е**а в полицаите смотани.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами колега то от ей такива изказвания,никой не ще да става свидетел на такива случки ;) .Най-малкото е да запомниш номера на един от тия тарикати,палиш и отиваш в районното ;) ,там си пускаш една жалба ,като описваш какво е станало,па да видиш тогава как ще те търсят да да ти се извиняват ;) Но задължително минаваш през съдебна медицина да си извадиш медицинско,което в последствие след като издирят "тъпите" полицаи тариката по твоята жалба(което бъди сигурен ще стане) прилагаш към една жалба до прокурор и нещата са ти тип-топ ;) Смятам съм бил полезен :rolleyes: и нека си имаме уважението ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Предполагам 4е си полицаи!Извиняваи ако не6то сам те засегнал,но според мен в всяко стадо си има 4ерни овце!Има толкова много корупция а и на обикновения гражданин,които не може да си пла6та за 'закрила"маи4е няма много надежда за помо6т от страна на органите на реда!Благодаря на вси4ки за саветите и 6те си потарся правата:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колега мене миналата година така едни тапанари софиййски от не знам си кво села каращи опел капка 1.3 С пияни насред бял ден се мъчиха да ме изкарат от колата да ме бият , а и бях с приятелката ми в колата , отзад точно преди кръстовището на околовръсното и черни връх и никой нищо не направи :rolleyes: само че аз се заключих ;) и ония си изляха гнева на хондата която за тяхно огромно съжаление се оказа страшно здрава и само ръцете дето ги заболя :) Свързах се наистина с полицията и ми казаха да отида до най-близкото районно и да подам жалба , записах му и номера и сичко ;) имах и свидетел , но бързах за Бургас и нямах време да се занимавам ;) ако ме бяха изкарали и ме бяха били щях да им разгоня фамилията селска ;) наистина направи каквото те посъветват колегите и ще можеш да караш дори по-нова Хонда ;) и не знам защо се държавата е крива ;) хората са го казали , помогни си сам , за да може и Господ да ви помогне :lol: докато не почне всеки един да си търси правата нищо няма да се оправи в кривата ни държава ;) Vox populi , vox Deu ;) Глас народен , глас божии ( май така беше ) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Съжалявам колега за случилото се не ме разбирай грешно но ако си карал мотор ще знаеш кво е да си невидим.Никой не те зачита а тва отнема животи :cool: А по темата подай една жалба+медицинско-ако ти се разправя щот бой и еб**е не се връщат

Редактирано от tinki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

<{POST_SNAPBACK}>

Ами колега то от ей такива изказвания,никой не ще да става свидетел на такива случки :D .Най-малкото е да запомниш номера на един от тия тарикати,палиш и отиваш в районното :D ,там си пускаш една жалба ,като описваш какво е станало,па да видиш тогава как ще те търсят да да ти се извиняват :D Но задължително минаваш през съдебна медицина да си извадиш медицинско,което в последствие след като издирят "тъпите" полицаи тариката по твоята жалба(което бъди сигурен ще стане) прилагаш към една жалба до прокурор и нещата са ти тип-топ :D Смятам съм бил полезен :cool: и нека си имаме уважението :D

<{POST_SNAPBACK}>

приятел как да ти има уважението след като и полицията го е преебала така момчето е афектирано и има пълно право да каже на това ченге дето го е изгонило че е тъпо и доста повече и аз ще го подкрепя, има хора и хора навсякъде не само в полицията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

ми то колеги на мен вече ми е писнало да се занимавам с такива "мутри" и смятам че единственото решение е ;) демек ако някой желае да си ходи вкъщи с още една дупка на гъза да си прави труда да ме спира ...... кофтито е че надали ще е наясно че какъвто съм добър стрелец вместо дупка на гъза ще си ходи с трето око ама как да е....нема оправия и това си е то ни да ги биеш ни да им обясняваш или гледаш да възираш или дет се вика се готви за война....днес един пиян селянин с Роувър едва не ме удари и кво да го направя 1.бяхме 4-ма в колата двама от който Муй-Тай - ци (демек хора който много бият) и единия боксьорче та аз бях най-невинният...2.тоя реши освен че се прави на интересен засичайки ме , ми да седи и да ми се дъври и да ми се лепи за задната броня ....3.след като ме вбеси спря до мен и най-нагло ми каза - "Ей младеж много си нервен , успокой се малко...."е ако не беха тея до мен да ме хванат овреме тоя щеше да си вика челядта да му събират зъбите....и секви такива глупости....на фона на всичко беше и пиян копелето с копеле..... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

<{POST_SNAPBACK}>

Ами колега то от ей такива изказвания,никой не ще да става свидетел на такива случки ;) .Най-малкото е да запомниш номера на един от тия тарикати,палиш и отиваш в районното ;) ,там си пускаш една жалба ,като описваш какво е станало,па да видиш тогава как ще те търсят да да ти се извиняват ;) Но задължително минаваш през съдебна медицина да си извадиш медицинско,което в последствие след като издирят "тъпите" полицаи тариката по твоята жалба(което бъди сигурен ще стане) прилагаш към една жалба до прокурор и нещата са ти тип-топ ;) Смятам съм бил полезен :lol: и нека си имаме уважението :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

приятел как да ти има уважението след като и полицията го е преебала така момчето е афектирано и има пълно право да каже на това ченге дето го е изгонило че е тъпо и доста повече и аз ще го подкрепя, има хора и хора навсякъде не само в полицията

<{POST_SNAPBACK}>

Вярно е прав си :lol:;) Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

абе ако мой да носиш на бой ;) се давай и после ша ти скочат 5 бона или в кауша ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

гази ги те бързо бягат!аз така 4 селинджъра сгазих насред софия, през митсубишито им минах - теб 2-3 мотора не могат да те спрат!газиш, и после бегом към първия полицейски пост. гледай да е широк ченгела да можеш да се скриеш зад него - че селинджърите и полиция не зачитат!ако тръгнат да се заяждат на тема, че си длъжен да останеш на местопроизшествието до пристигане на компетентните органи - казваш, че е имало реална опасност за живота ти, опити (и следи от опити) за саморазправа. най-малкото, че нямат правото да ти препречват пътяно станалото - станало. ако не е късно, направи си медицинско и подай официална жалба в полицията, като си вземи номерчето. и се обаждай редовно да проверяваш какво става по нея.бих ти препоръчал да си вземеш и адвокат, тея са опасни, знаят процедурите и как да изкарат повече пари от случката. дори и да те одерат, пак ще има доста за теб!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

наистина е гадно ,че си ги засекъл :lol: но в никъкъв случеи не си заслужил такова отношение от тяхна страна ;) това са пълни комплексари ;) много се дразна на такива селяндурски прояви на сила ;) това ,че са били повече и по здравички от теб ;) незначи че трябва да те згънат :lol: ако не е късно си извади мед. и деистваи ;) а ако не оспееш :lol: не се притесняваи всеки си намира маистора ;) рано или късно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

не се притесняваи всеки си намира маистора  :drunk: рано или късно :balloon:

<{POST_SNAPBACK}>

и аз това си повтарям, ... And justice for all !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Абе аз като видя моторджии и изтръпвам.... само гледам как да им се махна от пътя че много бързо си променят траекторията а неща да ги блъскам. И да ви кажа очаквам същото от тях. Аз ги пазя, да бъдат така добри да не ме притесняват.Но с подобни дивотии, заставам твърдо зад магнума...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Абе аз като видя моторджии и изтръпвам.... само гледам как да им се махна от пътя че много бързо си променят траекторията а неща да ги блъскам. И да ви кажа очаквам същото от тях. Аз ги пазя, да бъдат така добри да не ме притесняват.

Но с подобни дивотии, заставам твърдо зад магнума...

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно съм съгласен е нет въпреки че преди и аз карах мотор и за това смея да кажа че е по-голяма готино от всякакви коли просто .Обаче от тея келеши които се навъдиха с тия яки машини които не знаят знаците а камоли как да се пазят и просто не знаеш кога ще ти се хвърлят пред гумите и аз наистина изтръпвам .НО МОЛЯ НЕ СЪДЕТЕ ОТ ТОЗИ ИНЦИДЕНТ , ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО КАРАТ МОТОРИ СА ТАКИВА БОКЛУЦИ . ПРОСТО ВСЯКО СТАДО ИМА И МЪРША :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

да има лаина!Но да кара6 с над 100км в града вапреки 4е си моторджия маи не е позволено и ж слу4ая парво те са в нару6ение!както и да е!Пуснах жалба ся 4акам резултати:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Дръж здраво и не се огъвай :hondarulez:. Ако имаш нужда от съвет питай,ще помагаме :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

да има лаина!Но да кара6 с над 100км в града вапреки 4е си моторджия маи не е позволено и ж слу4ая парво те са в нару6ение!както и да е!Пуснах жалба ся 4акам резултати:tooth:

<{POST_SNAPBACK}>

Братле напълно те поткрепям дано ги накараш да си платят простотията в съда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

намерихме ги кои са!сега остава да наема адвокат и може и да излезе не6то смислено!Но и парите по разходите не са малко та вапроса е много спорен!При загуба на делото не ми остава ни6о друго освен да пия една 4е6мяна вода!Но реално по думите на един познат адвокат имам огромен 6анс да ги осадя за една не малка сума като компенсация! :tooth: Само не6то да не ми хареса :wub::ppp:cool::guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

намерихме ги кои са!сега остава да наема адвокат и може и да излезе не6то смислено!Но и парите по разходите не са малко та вапроса е много спорен!При загуба на делото не ми остава ни6о друго освен да пия една 4е6мяна вода!Но реално по думите на един познат адвокат имам огромен 6анс да ги осадя за една не малка сума като компенсация! :tooth: Само не6то да не ми хареса :wub:  :ppp  :cool:  :guns:

<{POST_SNAPBACK}>

Няма какво да му мислиш,хвърляй се в боя имаш голям шанс :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Осади ги едно хубаво и да видим после дали ще повторят.Късмет ти пожелавам и хубава сумичка да им вземеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...