Torque 0 #1 Публикувано 12 Ноември, 2010 Интересува ме какъв вид се водят тези джанти. Единствено разбирам, че се слагат заводски само на английски Civic, и май само на модификацията SR. Обаче никъде не мога да намеря дори и колко цолови са. Ако някой знае повечко за тях нека да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 12 Ноември, 2010 Какво точно те интересува за тия джанти?На гумата колкото цола пише, сигурно и джантата ще е там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #3 Отговорено 12 Ноември, 2010 15 цолови са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Torque 0 #4 Отговорено 12 Ноември, 2010 Интересуваше ме най-вече какъв цолаж са. Джантите ако ги имах пред мен аз знам къде да погледна да ги разбера какви са. Точно преди малко открих и размера им: 15x 5½ JJ 45Питам защото съм си харесал един Civic англичанка с такива джанти. А пък на старата и купих едни хубави гуми с размер 185/60 R14 че въпроса е дали не мога да ги сложа на англичанката ама като гледам няма да я бъде работата.И все пак ако някой знае какъв вид се водят нека да каже. Също сега ми излиза въпроса и какви гуми трябва да се сложат на тази джанта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове