Jump to content
Guest Rust

Добавка за ДВГ ?

Recommended Posts

Guest Rust

Работата е доста лоша , на майка ми колата (не е хонда , ситроен но все пак мисля че до вас по-добре да се допитам :) ) й се прецака двигателя , чува се кофти тракане от него.Диагнозата е колянов вал и клапани.Двигателя е 2.0 турбо бензин и при него ремонтите са специфични и адски скъпи, така че се стигна до вариянта добавка. Та ако някой има опит или знае нещо по въпроса моля да помогне с марка , цена , откъде се намира. Препоръчаха ми добавка на LUCAS която давала доста голям % възстановяване ,но не се намира :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

е като ти е заминал мотора колко време мислиш ,че ще караш с тази добавка ?по добре или си направи мотора или я закрепи с накаква добавка и я продай всичко друго са временни неща . :)Аз навремето карах един форд който имаше повече добавки отколкото масло в двигателя :cool:

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

е като ти е заминал мотора колко време мислиш ,че ще караш с тази добавка ?

по добре или си направи мотора или я закрепи с накаква добавка и я продай

всичко друго са временни неща . :P

Аз навремето карах един форд който имаше повече добавки отколкото масло в двигателя  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

за момента трябва да се сложи добавка за да не седи пред блока колицата !

Пък за продаването беше ясно и преди да се развали :) .... ама то пък нали на всички напоследък им е до кофти късмет ... развали се броени дни преди да се пусне за продажба ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Никой ли не е ползвал добавка от която е доволен ?да се подкара колицата че майка ми вече сума време набива пари за таксита :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

..............закрепи я с накаква добавка и я продай............

................

Пък за продаването беше ясно и преди да се развали.................

Браво, народе само така :D , не му блазкам на пича дето ще я купи :cool:

"ПреЕеби другарче" - БГ игра за възрастни:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Браво, народе само така ;) , не му блазкам на пича дето ще я купи :)

"ПреЕеби другарче" - БГ игра за възрастни;)

<{POST_SNAPBACK}>

Човече, явно е че не ме познаваш. Никога не съм правил подобни неща , не ги одобрявам и не смятам да се случва нищо подобно. Всеки който досега е купувал нещо на старо от мен (продавал съм доста неща по всякакви форуми , не само за коли) винаги е оставал 100% доволен. Не исках да вкарвам оффтопик в собствената си тема ,но справедливостта ми е заложена на инстинктивно ниво. Тъй като все пак аз ще се опитвам когато му дойде времето да продавам колата бъди сигурен (дори ако не те интересува) че всеки заинтересован клиент ще бъде уведомен защо цената е по-ниска от пазарната ,за състоянието и наличието на добавка в двигателя , както и ще му бъде предоставена възможност да провери всичко което го интересува !

Преди време карах шкода фелиция ... само за информация сега покрай продажбата съм много добър приятел с този който ми я купи,а ми се обади съвсем случайно по обявата.Редовно си се возя даже в бившия автомобил ;)

та така ;) благодаря за отговорите за момента , аз днес и в нета попрочетох тва-онова ... надявам се да се намери скоро някакво решение.

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone22

еи доколко знам няма производител на коли или масла които да препора4ва използването на добавки този двигател веднаж по4нал да тропа зна4и е довиждане и последна обиколка ,,, :) квото и да сложиш сам сигурен 4е ништо няма да оправиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...