FASMAN 0 #1 Публикувано 10 Ноември, 2010 Здравейте колеги,харесах си един американски сивик 2002г 1.8 точните букви на мотора не ги знам.И сега се чудя да бъде или не защото чувам че нямало части за тях, трябвало да си ги поръчвам от щатите а това не ме устройва много но пък колата е супер на 70000 мили и си работи прекрасно.Ще се радвам на съвет от ваша страна дали да я взема или не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nsx 84 #2 Отговорено 10 Ноември, 2010 Здравейте колеги,харесах си един американски сивик 2002г 1.8 точните букви на мотора не ги знам.И сега се чудя да бъде или не защото чувам че нямало части за тях, трябвало да си ги поръчвам от щатите а това не ме устройва много но пък колата е супер на 70000 мили и си работи прекрасно.Ще се радвам на съвет от ваша страна дали да я взема или не.Да не би да е 1.7. На 7 генерация сивик 2001-2005, които са произведени в САЩ слагат мотори D17A1, D17A2,D17A8, D17A9 - 115-127 к.с., в зависимост дали имат vtec. За части - има - не се притеснявай, аз карам такова купе и всичко съм намирал без затруднения. А пък и чрез форума се поръчват части от САЩ - Елена и Иво на смешни цени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #3 Отговорено 10 Ноември, 2010 (Редактирано) Струва ми се, че нещо бъркаш. Поне аз не знам 2002 да има 1.8 двигател. За САЩ 7-ма генерация (2001-2005) са само 1.7 и имат различни конски сили, вариращи от 101 до 127, в зависимост дали са с VTEC или без и разни други подробности. Ето повече информация: D17 Series Engines (1.7 Liters).За части не знам какво точно те притеснява, доста от тях са взаимозаменяеми с тези за европейските. Примерно D17A2 споделя доста части с D16V1, който е за европейския пазар. Примерно ангренажен ремък, обтяжна ролка, водна помпа, въздушен и маслен филтри, термостат, гарнитурата на главата на клапаните и т.н. И всичкото това го има и на нашия пазар. Амортисьори, дискове, накладки и др. също има, така че място за притеснение няма. Освен това тук почти редовно има обща поръчка на части от САЩ, така че за нещо супер специфично, което не може да се намери тук може да поръчаш от там. Ето настоящата тема, да видиш за какво става въпрос: Поръчка на ОЕМ части на Хонда от САЩ, Краен срок - 2-ри ноември 2010.ПП Ха-ха! Егати единодушието в рамките на няколко минути. Редактирано 10 Ноември, 2010 от user Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове