Jump to content
Guest slus4o

Относно облика на сайта,

Recommended Posts

Guest slus4o

Колеги, Модератори и Администратори кога ще попълните-попълним разделите към сайта "Марката", "За клуба" и "Връзки" аз лично съм регистриран на 18-July 05 и от тогава си седят "В реконстукция" неможе ли да направим нещо по въпроса?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

май е време да има нещо, пък можем да помагаме ако има нужда!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Аз съм напълно съгласен! Аз се занимавам с web design, и ако имате нужда от мен по какъвто и да е начин, нямате никакви проблеми от моя страна. Ако искате, можем да сложим връзки към Варнениския форум, и изобщо към Бутрако примерно, можем да направим и една част да ориентира хората към Омбре, както и към сайта на 1net, нали имаше нещо като фирма за програмиране на чипове. За да си помогнем един друг, всеки може да даде сайта на своята фирма, каквато и да е тя. За марката, можем да копнем и преразкажем тази от Бултрако. Можем да кажем, че за повече информация и ако хората са любознателни, могат да прочетат Книгата "Господин Хонда"... Можем да изровим сайтове във връзка с Хонда, въпреки че са на Английски език примерно. За клуба можем да кажем, че сме пълни със специалисти във всички области както на Хонда така и на други. Можем да кажем, че се събираме месечно и там да има инфо точно къде обикновено сме. Е, това е от мен... ако имате нужда от помощ, свиркайте!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Може и да можем, ма на мен ми се струва че неможем да смогнем на всички тия можещи и неможещи идеи ;) Едно по едно - за да можем и за напред, а не да издъхваме и да неможем да смогваме ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...