Jump to content
Guest lz2lps

Acura NSX и ...

Recommended Posts

Guest lz2lps

Здравейте всички фенове на Хонда. Най накрая се сдобих със собствен компютър тук в САЩ и отново съм със Хондаджиите в България. Тука направо е рай за такива като нас. От всеки 4 коли които виждам едната е Хонда (Акура), другата е Тойота (Лексус) и другите 2 вече са други марки (Порше, Шевролет Корвет, т.н.). Много често се срещат и S2000 и разбира се малко по-рядко NSX (за 3 седмици откакто съм в САЩ видях 4 броя), като 1 от тях даже и снимах.

Публикувано изображение

Имахме и честа да отидем на Long Beach Toyota Grand Prix (на 20 мили от града където живеем - Ървайн). Направо нямам думи. Имаше много видове състезания - от които разбира се най-атрактивни бяха дрифтинга и GT. Скоро като имам време ще постна снимки и клипчета.

Разбира се навсякъде ходим с клубните якета (поздрави на отговорните за това) и всеки се заглежда в тях. Навсякъде ни питатат дали случайно не работим за Хонда (дори като ходихме в Хутърс, шефа си прави бъзик със сервитьорките че сме състезатели на Хонда, и те повярваха разбира се). Да не говорим за митниците на път за САЩ. Митничарите повече се заглеждаха в якетата отколкото в това какво носим :blink:.

Много поздрави на всички Хондаджии от форума. Надявам се скоро да се включа с доста интересни снимки. За съжаление няма да можем да дойдем на националната най-накрая да се запознаем, но се надявам да си изкарате перфектно (в което и не се съмнявам).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet
:blink::) завиждам ти благородно-и аз искаааааамм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:blink: и аз ще направиа вси4ко по силите ми да доида в САЩ тм е рая на ХОДА :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

значи заслужаваме бонбончета(хамерикански) ;) .успех ви желая в щатите и побързайте като се върнете да донесете бонбонките на втората национална за годината.ако има ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Изглежда си прекарваш "гот" ин ЮеСеЙ ;) ....Хондаци явно си видял доста....а как са мацките... ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Изглежда си прекарваш "гот" ин ЮеСеЙ ;) ....Хондаци явно си видял доста....а как са мацките... :cool:  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ами как да са им ?като CRX са от зад ниски и широки :P;):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Браво, все така добре да си изкарвате .а за националната не берете грижа тя не е единствената ,ще има и друга :):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Та като стана въпрос за мацките, определено тук по хубави са хондите :). Long Beach GPА ето и малко снимки както обещах. Имам и интересни клипчета, но сега чакам да си купя домейн и 50ГБ на някой сървър и ще ги кача и тях (да не си помислите, че сте пияни или повредата в във вашия телевизор, просто на снимките сме аз и брат ми - малко си приличаме ;) ). Малко са неясни, но какво да се прави, имаше ограда между нас и пистата. Разбирасе имаше и Nissan Skyline, но пича дето го караше не беше много добър, но пък затова като превключваше на по-ниска предавка имаше доста пламъци от гърнето (колата е една бяла на червено. Хванал съм пламака на един завой). С брата бяхме точно до завоя и не мога да ви опиша звука. Правя сравнение с звука на изтребителите дето минаха по време на състезанието и звука на ГТ-тата дето бяхме застанали ние беше с една идея по-силен(а повярвайте ми да ти мине изтребите на няколкостотин метра височина е дооооооооста шумно). Имаше и дрифтинг където разбираше участваше и С2000, не мога да ви опиша как това нещо с висока скорост направи 360 градуса завъртане и продължи с почти същата скорост на една права (за съжаление точно по това време се местехме от трибуната на завоя и не можах да снимам много дрифтинга). Абе с две думи чакам следващото такова състезание.

Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

снимките са уникални дано секи преживее това което ти си видял :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

снимките са уникални дано секи преживее това което ти си видял :)

<{POST_SNAPBACK}>

Наистина е уникално преживяването, но започваш да искаш все повече и повече. Следващата стъпка е да се качиш като шофьор на такова нещо (или поне близко до него). Не че не можеш но и цената не е малка (за 2 дена на училище за състезатели --> караш Поршета, Viper, ... са ни повече ни по-малко от 2500$ ;) ). Тука в Калифорния има доста такива. Намерихме едно в което се кара Toyota Celica GT ама пак за към $1200. От днес съм решил - по чвам да пестя от закуските ;) . Тва в рамките на шегата де.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...