Guest lz2lps #1 Публикувано 13 Април, 2006 Здравейте всички фенове на Хонда. Най накрая се сдобих със собствен компютър тук в САЩ и отново съм със Хондаджиите в България. Тука направо е рай за такива като нас. От всеки 4 коли които виждам едната е Хонда (Акура), другата е Тойота (Лексус) и другите 2 вече са други марки (Порше, Шевролет Корвет, т.н.). Много често се срещат и S2000 и разбира се малко по-рядко NSX (за 3 седмици откакто съм в САЩ видях 4 броя), като 1 от тях даже и снимах. Имахме и честа да отидем на Long Beach Toyota Grand Prix (на 20 мили от града където живеем - Ървайн). Направо нямам думи. Имаше много видове състезания - от които разбира се най-атрактивни бяха дрифтинга и GT. Скоро като имам време ще постна снимки и клипчета. Разбира се навсякъде ходим с клубните якета (поздрави на отговорните за това) и всеки се заглежда в тях. Навсякъде ни питатат дали случайно не работим за Хонда (дори като ходихме в Хутърс, шефа си прави бъзик със сервитьорките че сме състезатели на Хонда, и те повярваха разбира се). Да не говорим за митниците на път за САЩ. Митничарите повече се заглеждаха в якетата отколкото в това какво носим . Много поздрави на всички Хондаджии от форума. Надявам се скоро да се включа с доста интересни снимки. За съжаление няма да можем да дойдем на националната най-накрая да се запознаем, но се надявам да си изкарате перфектно (в което и не се съмнявам). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #2 Отговорено 13 Април, 2006 завиждам ти благородно-и аз искаааааамм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #3 Отговорено 13 Април, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic1.5 #4 Отговорено 13 Април, 2006 и аз ще направиа вси4ко по силите ми да доида в САЩ тм е рая на ХОДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #5 Отговорено 13 Април, 2006 значи заслужаваме бонбончета(хамерикански) .успех ви желая в щатите и побързайте като се върнете да донесете бонбонките на втората национална за годината.ако има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #6 Отговорено 13 Април, 2006 Изглежда си прекарваш "гот" ин ЮеСеЙ ....Хондаци явно си видял доста....а как са мацките... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #7 Отговорено 14 Април, 2006 Изглежда си прекарваш "гот" ин ЮеСеЙ ....Хондаци явно си видял доста....а как са мацките... <{POST_SNAPBACK}> ами как да са им ?като CRX са от зад ниски и широки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #8 Отговорено 14 Април, 2006 Браво, все така добре да си изкарвате .а за националната не берете грижа тя не е единствената ,ще има и друга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #9 Отговорено 16 Април, 2006 (Редактирано) Та като стана въпрос за мацките, определено тук по хубави са хондите . Long Beach GPА ето и малко снимки както обещах. Имам и интересни клипчета, но сега чакам да си купя домейн и 50ГБ на някой сървър и ще ги кача и тях (да не си помислите, че сте пияни или повредата в във вашия телевизор, просто на снимките сме аз и брат ми - малко си приличаме ). Малко са неясни, но какво да се прави, имаше ограда между нас и пистата. Разбирасе имаше и Nissan Skyline, но пича дето го караше не беше много добър, но пък затова като превключваше на по-ниска предавка имаше доста пламъци от гърнето (колата е една бяла на червено. Хванал съм пламака на един завой). С брата бяхме точно до завоя и не мога да ви опиша звука. Правя сравнение с звука на изтребителите дето минаха по време на състезанието и звука на ГТ-тата дето бяхме застанали ние беше с една идея по-силен(а повярвайте ми да ти мине изтребите на няколкостотин метра височина е дооооооооста шумно). Имаше и дрифтинг където разбираше участваше и С2000, не мога да ви опиша как това нещо с висока скорост направи 360 градуса завъртане и продължи с почти същата скорост на една права (за съжаление точно по това време се местехме от трибуната на завоя и не можах да снимам много дрифтинга). Абе с две думи чакам следващото такова състезание. Редактирано 16 Април, 2006 от lz2lps Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #10 Отговорено 16 Април, 2006 снимките са уникални дано секи преживее това което ти си видял Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #11 Отговорено 16 Април, 2006 снимките са уникални дано секи преживее това което ти си видял <{POST_SNAPBACK}> Наистина е уникално преживяването, но започваш да искаш все повече и повече. Следващата стъпка е да се качиш като шофьор на такова нещо (или поне близко до него). Не че не можеш но и цената не е малка (за 2 дена на училище за състезатели --> караш Поршета, Viper, ... са ни повече ни по-малко от 2500$ ). Тука в Калифорния има доста такива. Намерихме едно в което се кара Toyota Celica GT ама пак за към $1200. От днес съм решил - по чвам да пестя от закуските . Тва в рамките на шегата де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове