insulin 73 #1 Публикувано 7 Ноември, 2010 (Редактирано) Здравейте, приятели. Реших да ви попитам, защото както знаете доста често се случва да няма никъде в България карета за нашите японки. Предполагам, че някой от вас е прибягвал до рециклиране на каре-главина. Ако някой знае такава фирма в България, която рециклира карета, ще съм много благодарен да ми дадете кординатите. Сега да ви разкажа малко за моят частен случай Колата ми е Honda S2000 и както знаете е със задно предаване и има наличен кардан, който е с карета. Проблема е, че каретата не са като на повечето автомобили със задно предаване "ЧЕТВОРНИ" или "ТРОЙНИ" Точно заради това повечето фирми, който рециклират кардани казват, че могат да го рециклират, но не дават гаранция колко още ще издържи. Казват около 10 000 - 15 000км.,което е доста малко. Това представлява доло-горе моето каре (Това което съм качил е от ФОРД ТРАНЗИТ) прилича на каре за главина ! По принцип японците са избрали по-добрия и надежден варянт, защото на това каре няма какво да му се шчупи. Проблема е, че зъбите са изядени и кардана трака като отлепям съединителя Не че неможе да се кара и да се натиска здраво педала, но не ми е приятно да ми трака нещо. Сега за първо време почистихме и двете карета едното е от към кутията, а другото от към диференцяла. Намазахме ги с грез и малко положението се оправи Ако някой може да помогне - Пишете ! П.П. Колеги НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ само карета за този кардан Продава се целия кардан цена: около 2000лв. от САЩ !! Редактирано 7 Ноември, 2010 от insulin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #2 Отговорено 7 Ноември, 2010 http://www.dinamika-invest.com/Bg/Index.htmЗвънни им на тези, занимават се точно с кардани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #3 Отговорено 8 Ноември, 2010 Благодаря ти колега. Свързах се с хората, но казаха, че не са сигорни дали ще могат да го направят при положение,че са изядени шлиците! Някой друг :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове