Jump to content
Guest MVM

Спирачни дискове !

Recommended Posts

Guest MVM

Какви дискове пасват на апаратите на Honda Civic 92-ра 4 врати 1,6 VTEC 125 п.с ?Че сьм си намерил 4 x 100 mm от Астра вентилирани нарязани по4ти нови с наклатки ОМП ... ама незнам какви са то4ните данни за дисковете на хондата !256 мм или там какво още трябва да имам като данни като ида да зимам дискове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

Какви дискове пасват на апаратите  на Honda Civic 92-ра 4 врати 1,6 VTEC 125 п.с ?

Че сьм си намерил 4 x 100 mm от Астра  вентилирани нарязани по4ти нови с наклатки ОМП ... ама незнам какви са то4ните данни за дисковете на хондата !

256 мм или там какво още трябва да имам като данни като ида да зимам дискове

<{POST_SNAPBACK}>

пич мисля че няма да станат,провери пьрво дьлбочината на самия фланец на диска(колко е дьлбок)после на твоя оригиналния и ще разбереш :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Какви дискове пасват на апаратите  на Honda Civic 92-ра 4 врати 1,6 VTEC 125 п.с ?

Че сьм си намерил 4 x 100 mm от Астра  вентилирани нарязани по4ти нови с наклатки ОМП ... ама незнам какви са то4ните данни за дисковете на хондата !

256 мм или там какво още трябва да имам като данни като ида да зимам дискове

<{POST_SNAPBACK}>

За твоята кола диаметърът на предните дискове по каталог е 240 мм, дебелина 21 мм, диаметър на главината 61 мм ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Не мисля, че Атрата има същата главина и че можеш да монтираш просто така спирачния диск от едната на другата марка автомобил. Аз скоро ги смених моите и съм много доволен от новите.....поне за сега. Взех английски на AP, цената им е около 110-120 лв за комплект. Не са нарязани и надупчени, но и така спира доста добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...