Jump to content
Guest clockerman

info относно един двигател

Recommended Posts

Guest clockerman

А ве момчета може ли да ми кажете какъв е двигателя на сивик седан/купе 6-та генеация дето е 1600см/ 105кс. и дали е добър вариянт за тази кубатура или някой по малък е по удачен ? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

идеален е!

но темата ти е за Технически въпроси (въпреки че търсиш Информация, мнения, препоръки)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

идеален е!

но темата ти е за Технически въпроси (въпреки че търсиш Информация, мнения, препоръки)

<{POST_SNAPBACK}>

Тогава който може нека да ми премести темата че май никой не знае какав е мотора. 10х :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами един приятел има такава. Мотора е доста сносен. Макар да му е автоматик - колата върви задоволително пъргаво. Не е имал проблеми вече 1 година.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

a каква е маркировката на тоя двигател , как се води?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

<{POST_SNAPBACK}>

D16Y7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

<{POST_SNAPBACK}>

D16Y7

<{POST_SNAPBACK}>

сигурен ли си? че ми е важно да знам?

А има ли 1.5 който да е по хубав от тоя 1.6 ?

Редактирано от clockerman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

D16Y7...............сигурен ли си? че ми е важно да знам?А има ли 1.5 който да е по хубав от тоя 1.6 ?

Да, D16Y7 е, модел на купето се води EJ6. Даже и на Северо Американските Седани се слага този мотор (модела на купето е същия - EJ6)И относно втория ти въпрос: Определено има - D15Z6 !!! VTEC, 114 коня, по-динамичен и по-икономичен. Това е че на COUPE-та НЕ се е слагал, само на Хечбек 3 врати и на Седан (EK3 купетата) :balloon: Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

10х човече а между 1.5-101кс който е на (сивик купе 5-ца) и 1.6-105кс (6-ца купе) кой е по добрият като цяло? Архитектурата сходна ли е на двата двигателя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

сходна е, чак са еднакви двигателите. коляновия вал е различен, с по-къс ход. 1.5 има по-добри вибро характеристики, по-лесно би се развъртал на по-високи обороти. 1.6 пък има малко по-големи лагери и биели, по-издръжлив би трябвало да е.но и двата двигателя са много добри, разликите са минимални. аз ако трябва да избирам между 2 коли с тези двигатели, ще гледам по-скоро другите неща по колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...