Jump to content
Guest doof

Гуми Maloya

Recommended Posts

Guest doof

какво ще кажете за гуми Maloyaстават ли за нещо ще съм благодарен за съвети

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Купувай смело стават.В една друга тема даже бях пуснал линк на тестовете на ADAC в германия.Миналото лято карах Акорда с Малоя и то не топ-модела.Нямам забележки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

според мен са повече от прилилчни :blink: зимаи смело :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Форда си го карах с такива и се държеше добре. Продавача беше споменал че Малоя били дъщерна фирма на Вредещайн...ма доколко е така....незнам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

какво ще кажете за гуми Maloya

стават ли за нещо

ще съм благодарен за съвети

<{POST_SNAPBACK}>

купи си автотруд и прочети за MAXXIS и после отивай да си купуваш малоя(пластмасови гуми) :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

купи си автотруд и прочети за MAXXIS и после отивай да си купуваш малоя(пластмасови гуми) :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

как не те е срам така да говориш :)

малоята си е перфектна :P пластмасова или не от три години карам с такива и нямат грешка(засрамвали са гуми от доста по-висок клас) пък и цената е добра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Diado Mraz

Доста добри резултати дава модела Futura PrimatoСпоред TyreTest.com е една от добрите, с възражения при спиране на мокро.РезултатиА според ADAC има оценка ** (препоръчително) за 14" и *** (отличен) за 15".Лично аз нямам преки наблюдения върху тази марка, но смятам че оценките на TyreTest.com са доста реалистични.Надявам се да съм бил полезен :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

купи си автотруд и прочети за MAXXIS и после отивай да си купуваш малоя(пластмасови гуми) :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

как не те е срам така да говориш :P

малоята си е перфектна ;) пластмасова или не от три години карам с такива и нямат грешка(засрамвали са гуми от доста по-висок клас) пък и цената е добра

<{POST_SNAPBACK}>

абе пич достатьчно гуми сьм сменил ама като максис не сам виждал(поне за цената им)не мисля че малоята е по добра,шефа ми си сложи такива на ланчия дедра 2000турбо и се дьржат супер,ама за мен малоята са си пластмаса и тва си е мое мнение,край на офтопика :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

то по хората срам немат са може тва да не са най-добрите гуми ама колегите сичко което написаха е така за цената и за качества,които показват на пътя са повече от добри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

абе пич достатьчно гуми сьм сменил ама като максис не сам виждал(поне за цената им)не мисля че малоята е по добра,шефа ми си сложи такива на ланчия дедра 2000турбо и се дьржат супер,ама за мен малоята са си пластмаса и тва си е мое мнение,край на офтопика :P

<{POST_SNAPBACK}>

вкарах леко хумор бе пич не оспорвам мнението ти :)

ако си се засегнал сори :cool:

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

абе пич достатьчно гуми сьм сменил ама като максис не сам виждал(поне за цената им)не мисля че малоята е по добра,шефа ми си сложи такива на ланчия дедра 2000турбо и се дьржат супер,ама за мен малоята са си пластмаса и тва си е мое мнение,край на офтопика ;)

<{POST_SNAPBACK}>

вкарах леко хумор бе пич не оспорвам мнението ти ;)

ако си се засегнал сори :rolleyes:

;)

<{POST_SNAPBACK}>

Абе да няма само аварии е най важно,другото майната му ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doof

благодаря мом4ета утре ще ходя и ще избирам дано има нещо хубаво :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...