Jump to content
8100rpm

Части за 6 ген хеч

Recommended Posts

Продават се части за сивик хеч 6 ген преди facelift: от софия съм пращам по еконт за ваша сметка тел: 0888033511

оргинална предна броня имала е удар но може да се залепи цена 30 лв

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Продавам и броня която съм поръчал от германия от фирмата Tss-tuning.de бронята ми излезна 600лв с транспорт от там продавам я за 150лв. можете да я погледнете тук

кликвате в лявата колонка кадето пише CARSTYLING търсите модела Civic 96 bis 01 и търсите един жълт сивик над него пише Styling-Kit Civic ’96 und ’01 само да подчертая че снимката е на модел след facelift и бронята е едно цяло с решетката а преди facelift е само бронята без решетка! бронята има малка цепка която може да се залепи.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

също така два калника с ляв десен 120лв за двата 60 за единя.

Публикувано изображение

и за последно 2 фара единя е на SONAR а другия е оргинален STENLY 100лв за STENLY-to 110 за SONAR

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продават се сниманите части за сивик хеч 6 ген преди facelift: от софия съм пращам по еконт за ваша сметка тел: 0888033511

имам и оргинална предна решетка черен цвят 120лв

оргинална предна броня имала е удар но може да се залепи цена 30 лв

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Продавам и броня която съм поръчал от германия от фирмата Tss-tuning.de бронята ми излезна 600лв с транспорт от там продавам я за 150лв. можете да я погледнете тук

кликвате в лявата колонка кадето пише CARSTYLING търсите модела Civic 96 bis 01 и търсите един жълт сивик над него пише Styling-Kit Civic ’96 und ’01 само да подчертая че снимката е на модел след facelift и бронята е едно цяло с решетката а преди facelift е само бронята без решетка! бронята има малка цепка която може да се залепи.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

също така два калника с ляв десен 120лв за двата 60 за единя.

Публикувано изображение

и за последно 2 фара единя е на SONAR а другия е оргинален STENLY 100лв за STENLY-to 110 за SONAR

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всичко освен фаровете е продадено!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.