Jump to content
qko_honda_crx

Хонда ЦРХ 2 ген.-на части

Recommended Posts

Явно предната тема ми е изтъркана,затова отвярам нова.И така от колата са останали все пак доста работи.Окачването по задницата си стои цяло,задната врата също е в наличност.Колата е преди феиса.Липсват двата предни и двата задни калника,както и лявата шофьорска врата.Предният капак е в наличност(без гъбата отпред)и е перфектен(червен цвят).Продава се и скоростна кутия от д16а8-цена 150лв(кутията си е добра).Ето и другите части които са в наличност: десен фар-40лв задните стопове перфектни-50 лв бр дюзи-15лв бр(240cc) стартер(д16а8)-40лв серво-40лв динамо-40лв агренажни ролки-15лв предни шенкели+главина+сп.диск+сп.апарат-120лв спирачна помпа-25лв горни носачи-30лв стопове-45лв предни и задни амортисьори+прожуните-120лв задна кора-30лв карета с полуоските-120лв(перфектни)д16а8 задна врата-оборудвана 150лв предна дясна врата оборудвана-80лв преден капак-80лв десен фар-40лв.... 4 броя алом.джанти-'15-ки- предните са одраскани-100лв нитро на Нос мокро 45 коня(без бутилка)-250лв и още куп неща за които не се сещам.Пишете на лични,че тела ми е спрян за известно време.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джантите са запазени,динамото и предното огледало са продадени,,всичко друго в наличност има и още други неща които не съм описал,но които иска може да пише на лични.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

джантите продадени,всичко друго в наличност:)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

опс....доста работи са в наличност......на някои не му ли трябват каретата с полуоската от д16а8 перфектни?и кутията си стои също!!!)))0878 308 362

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...