Jump to content
Guest toni_dogg

искам Honda Civik

Recommended Posts

Guest toni_dogg

Здравейте, форумци :DПредстои ми закупуване на Honda Civik и тъй като за първи път ще употребявам автомобил от тази марка ми се иска да ви помоля да дадете някои основни напътствия, свързани с особеностите на този модел Honda, за какво трябва да внимавам при избора и кои са най-слабите страни на този модел.Благодаря ви предварително :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Здравейте, форумци :P

Предстои ми закупуване на Honda Civik и тъй като за първи път ще употребявам автомобил от тази марка ми се иска да ви помоля да дадете някои основни напътствия, свързани с особеностите на този модел Honda, за какво трябва да внимавам при избора и кои са най-слабите страни на този модел.

Благодаря ви предварително  :dunno:

<{POST_SNAPBACK}>

първо дабре дошъл ;)

ако се поровиш из форума ще намериш купища с полезна информация :D

а попринцип може да дадеш малко повече инфо тоцно каква нодичка си си харесъл ;) година поне :P сивици много ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Здравей ! Първо правило : Civi`c` ! :dunno: Второ правило : Желана кубатура и сумата ,която си готов да похарчиш за "кефа" ! :P ...отговорите идват после ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest toni_dogg

еххх метнахте ме набързо! :D:dunno: Civic 1.4-1.6, 94г.-98г., пък сумичката....около 5 хиляди парички :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

За тези пари можеш да си вземеш Хонда 5 генерация която е до 95год,и то доста прилична . Една 1.5lsi ще ти варши чудесна работа , много здрава както всички хонди де , а иначе слаби места нямат всичко им е много здраво в най лошия случай лека раждичка ама не е болка за умиране.Ще се накефиш как варви на високите обороти , абе изобщо много добре си се насочил кам хонда аз вече карам втора , горе упоменатата 1.5лси и сам много доволен.Парвата която взех и веч продадох 35000 км. само масло сам сменял и само караш,а втората я имам от 4 дена , но сам сигурен че и тя ще е така. Аиде дано намериш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest toni_dogg

дайте линк с повече информация за Хонда 5 генерация, моля :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Просто, кратко, повторяно 1001 пъти:CLICK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest toni_dogg

Просто, кратко, повторяно 1001 пъти:

CLICK

<{POST_SNAPBACK}>

:dunno:

знаете ли добри автосалони във Варна, където да предлагат Хонда?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...