Jump to content
prelude

Продавам салона на прелюда

Recommended Posts

Колата е 3-то поколение Прелюд след фейслифта.

Салонът е сив,като в комплекта не се включва само таблото и тавана.

Тавана ще го дам ако го искате,но ще си го свалите сами за да няма обвинения към мен че съм го прецакал при демонтажа.

Таблото също бих го дал ако имате черно такова , което не ви трябва.

Кафяво не искам:)

Седалките са претапицирани със сменени дунапрени.

Релсите на седалките са купени оригинални от САЩ и бяха последните бройки.

Тях може и да ги вземат тези дни,но на този етап са на пазара.

Само за тапицирането дадох 1000лв на Юлиан,тапицера на Софавто.

В момента седалките са от два материала,отвън са плюш а в средата са от дишаща автотапицерия с малко по-тъмен цвят.

И предните и задните седалки са тапицирани.По вратите е оставена кожата,както и на облегалката на задната седалка.

Ето малко снимки как изглеждат:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Комплектът включва мокета,всички седалки,корите на вратите,корите до задната седалка,претапицирана в черно кора на колоните отзад,барчето,пластмасата около ръчната.

Абе всичко без таблото засега и без тавана,който ако искате ще си го свалите сами.

Цената е 700лв.Не е малко,но не е и много.Мисля че е справедлива.

Ако някой иска отделни неща да казва,може и поотделно да го продам.

Между другото , корите на вратите имат модификация от дърво за монтаж на нормален размер колони,защото стоковите са някакъв изчезнал японски стандарт.

При желание дървото може да се демонтира и да се върне в оригинал-пазя си стоковите пластмаски там.

Причината да са на пазара е че колата отива на писта.В момента й се прави кейдж и се слагат две корита.

Между другото,мога и коланите да дам,както и ламарината зад задната седалка.

В багажника имаше музика и ако искате може да получите всички дървени тапицирани в черно плоскости от там,които пасват идеално по формите на багажника.

Още нещо-това идиотско сиво което направих с детския си акъл по барчето и таблото е върнато в оригинално черно:)

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...