Jump to content
W-POWERRRRR

издирвам малък витек или нещо суапвано

Recommended Posts

колеги,не целя темата да става провокативна.просто двигателя,който купих(д16э9) ми седи в гаража и преди да права нещо по моята д 15ка искам да разбера дали си заслужава да предприемам нещо,защото колата ми върви много добре.искам да добия представа колко върви 125 коньова хондела или нещо със правен суап.ако разликата е минимална,изобщо да не предприемам нещо.ако има съгласни,можем да се разберем да отидем някъде на безопасно място.един два старта са ми достатъчни.само за регион пазарджик и пловдивоставам тел 0890905475 Емопак повтарям,целта на занятието не е да се правим на състезатели.искам да разбера дали да си разбутам двигателчето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги,не целя темата да става провокативна.просто двигателя,който купих(д16э9) ми седи в гаража и преди да права нещо по моята д 15ка искам да разбера дали си заслужава да предприемам нещо,защото колата ми върви много добре.искам да добия представа колко върви 125 коньова хондела или нещо със правен суап.ако разликата е минимална,изобщо да не предприемам нещо.ако има съгласни,можем да се разберем да отидем някъде на безопасно място.един два старта са ми достатъчни.само за регион пазарджик и пловдивоставам тел 0890905475 Емопак повтарям,целта на занятието не е да се правим на състезатели.искам да разбера дали да си разбутам двигателчето

колега днес със сигорност ще има точна кола за замерване на пишигово така че отиди там и ще си прециниш дали да правиш суап успех и поздрави :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kъде се намира и в колко се сабирате там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ари някой да пише,да си свера моторчето де.до четвъртак съм в пловдив.или направо да ми звънне.можем да снимаме даже

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти, ще има ли замерване да погледаме :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ako някой си остави тел.или ми пише на лични,може и да има.то бива бива,ама такива бъзльовци не съм вярвал.ари ле хора,пуснете ми стрела или ми звъннете да се разберем днеска,че заминавам в чужбина.толкова ли няма с кой да се замераи с някой от Пазарджик става.тел-0890-905475.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти се разкарва до Панагюрище може да я пуснем с купето. Не е малък втек, но горе долу е добре

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колата ми наистина е перфектна и за малкото време в което си бях в бг немажах да разбера аджеба колко е добра.имах нужда да се замера с 120-130 коньова хонда,но не стана,за което сажелявам.бих дошъл в панагюрище,то не е много далече,но вече съм си в гърция

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги,темата пак е актуална.колата ми прие душата на едно купе ви-теково и ся съм в еуфория.понеже на пищигово май не се случва нищо,ако има мераклия в категория до към 130 коня,отворен съм на предложения.не съм замервал с нищо но ми се ще.ако някой иска да пише.ще намерим безопасно място.просто и някой друг ако иска да си свери колата,даже и д 15 е добре дошло.докато не се пусна срещу някой,няма как да разбера дали колата ми върви добре.само една главина и сложих и компа е настроен да върви с нея.друго нищо,даже и спортен филтър немам.нямам за цел да провокирам,просто искам сверка с хондови коне :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...