W-POWERRRRR 3 #1 Публикувано 31 Октомври, 2010 колеги,не целя темата да става провокативна.просто двигателя,който купих(д16э9) ми седи в гаража и преди да права нещо по моята д 15ка искам да разбера дали си заслужава да предприемам нещо,защото колата ми върви много добре.искам да добия представа колко върви 125 коньова хондела или нещо със правен суап.ако разликата е минимална,изобщо да не предприемам нещо.ако има съгласни,можем да се разберем да отидем някъде на безопасно място.един два старта са ми достатъчни.само за регион пазарджик и пловдивоставам тел 0890905475 Емопак повтарям,целта на занятието не е да се правим на състезатели.искам да разбера дали да си разбутам двигателчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX 7 #2 Отговорено 31 Октомври, 2010 колеги,не целя темата да става провокативна.просто двигателя,който купих(д16э9) ми седи в гаража и преди да права нещо по моята д 15ка искам да разбера дали си заслужава да предприемам нещо,защото колата ми върви много добре.искам да добия представа колко върви 125 коньова хондела или нещо със правен суап.ако разликата е минимална,изобщо да не предприемам нещо.ако има съгласни,можем да се разберем да отидем някъде на безопасно място.един два старта са ми достатъчни.само за регион пазарджик и пловдивоставам тел 0890905475 Емопак повтарям,целта на занятието не е да се правим на състезатели.искам да разбера дали да си разбутам двигателчетоколега днес със сигорност ще има точна кола за замерване на пишигово така че отиди там и ще си прециниш дали да правиш суап успех и поздрави :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #3 Отговорено 31 Октомври, 2010 kъде се намира и в колко се сабирате там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #4 Отговорено 1 Ноември, 2010 ари някой да пише,да си свера моторчето де.до четвъртак съм в пловдив.или направо да ми звънне.можем да снимаме даже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #5 Отговорено 3 Ноември, 2010 здрасти, ще има ли замерване да погледаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #6 Отговорено 4 Ноември, 2010 ako някой си остави тел.или ми пише на лични,може и да има.то бива бива,ама такива бъзльовци не съм вярвал.ари ле хора,пуснете ми стрела или ми звъннете да се разберем днеска,че заминавам в чужбина.толкова ли няма с кой да се замераи с някой от Пазарджик става.тел-0890-905475. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #7 Отговорено 5 Ноември, 2010 Ако ти се разкарва до Панагюрище може да я пуснем с купето. Не е малък втек, но горе долу е добре 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #8 Отговорено 7 Ноември, 2010 колата ми наистина е перфектна и за малкото време в което си бях в бг немажах да разбера аджеба колко е добра.имах нужда да се замера с 120-130 коньова хонда,но не стана,за което сажелявам.бих дошъл в панагюрище,то не е много далече,но вече съм си в гърция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #9 Отговорено 21 Декември, 2010 колеги,темата пак е актуална.колата ми прие душата на едно купе ви-теково и ся съм в еуфория.понеже на пищигово май не се случва нищо,ако има мераклия в категория до към 130 коня,отворен съм на предложения.не съм замервал с нищо но ми се ще.ако някой иска да пише.ще намерим безопасно място.просто и някой друг ако иска да си свери колата,даже и д 15 е добре дошло.докато не се пусна срещу някой,няма как да разбера дали колата ми върви добре.само една главина и сложих и компа е настроен да върви с нея.друго нищо,даже и спортен филтър немам.нямам за цел да провокирам,просто искам сверка с хондови коне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове