Jump to content
Guest d15b2

някой купувал ли от еbay?

Recommended Posts

Guest d15b2

кажете ако сте купували от там как става плащането?със western union kak? аз съм пазарувал но на място в щатите и там е много лесно, ама от тук как става?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

едно аверче почти успя (чрез неква онлайн на western union) ама му отказаха (той имаше неква дебитна карта на пиб мисля че беше). иначе става с авер ако имаш в щатите и после ти ги праща по обикновена поща идват за седмица (или ако се враща некой).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Ми то аи пише продавача какав вид разплащане приема.Плус това гледаи до каде е казал че праща стоката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rocco

Ами гледаите да пише че приема чрез western union плащането. Аз така лично сум си купувал доста нещта от там, и съм доволен, само че трябва да имаш кредитна карта, поне така мислия.адреса за плащане за наддаванията в ebay e:www.bidpay.comтова е ако има някакви други въпроси, пишете може и да мога да помогна.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Ами гледаите да пише че приема чрез western union плащането. Аз така лично сум си купувал доста нещта от там, и съм доволен, само че трябва да имаш кредитна карта, поне така мислия.адреса за плащане за наддаванията в ebay e:www.bidpay.comтова е ако има някакви други въпроси, пишете може и да мога да помогна.....

ами то с westurn union трябва да може да им го пратя и по по6тата...за bidpay.com знам ама като нямам кредитна карта. трябва някои които има а аз да му дам парите в брой. сложна работа. добре че братчеда заминава за щатите :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...