Jump to content
Guest giorgio

Харесан Civic англичанка

Recommended Posts

Guest giorgio

Здравейте, клуб!В една авточкъща в София си харесах един Сивик 96' , 1,5 v-tec 90 k. Цена и всичко ме устройва, вижда ми се в прекрасно състояние, докарана от Австрия. Регистрирана е на инвалид във Враца ( там са доста дейни в това отношение).Та, въпроса ми е, има ли някакъв проблем от това, че трябва да я карам първите три години с пълномощно и въобще...сигурно ли е това?Подозирам, че това е обсъждано доста но все пак...Кажете, моля...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Колата е добра, а за инвалида май е беля само ако умре...... :angry: Аз имах CRX на инвалид на времето и си го прехвърлих след истичане на срока. Имаше някаква декларация, пълномощно и договор, не съм имал никакви грижи. Все пак нека някой твой приятел юрист да огледа документите за по-сигурно. Задължително трябва да бъде опоменато в пълномощното, че можеш да го представляваш и пред застрахователни компании и да получаваш премиите по застраховките!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest giorgio

Благодаря ти много!Аз самия имам близък роднина инвалид и мислех да си вкарам кола на него но тази....абе, много ми се хареса!Ще разбера на какъв точно инвалид е вкарана и няма да забравя и това за застрахователите.А, има ли нещо по-конкретно, което да гледам на колата? Отвътре изглежда перфектно, волана е много запазен, скоростите влизат меко и стегнато, двигателя мърка тихо и равномерно....А, не разбирам особено....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Бате дай линк да я видя тая количка,защото почти всичките Врачански ги знам.Все пак вуйчо ми е един от най големите там.Ще помогна с каквото мога :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest giorgio

Ето тук е...http://www.scarto.mobile.bg/Не можах да ти извадя точно страницата на самата Хонда ама е единствената в страницата им.Кажи, че много съм се навил... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Ето тук е...

http://www.scarto.mobile.bg/

Не можах да ти извадя точно страницата на самата Хонда ама е единствената в страницата им.

Кажи, че много съм се навил... :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Точно тая Хонда я докара вуйго ми.Колата е внесена преди нова година от Австрия и е рег.на инвалид от мойто село-Зверино.Колата съм я карал и мога да кажа,че небеше хич зле.Имаше да и се сменят задните тампони и да и се направи реглаж на клапаните.По външния вид имаше малко забележки но не беше удряна.Той я продаде на едно момче от селото и след това незнам какъв и е случая.

Дано съм ти бил полезен,а за цената според мен е висока.

Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest giorgio

Абе, цената я свалиха, ама....Тези задни тампони и клапани....ако не са ги сменили вече, нещо сложно и, най-вече, скъпо ли са?А инвалида, той.....здрав ли е? Прости ми тези идиотски въпроси но ме наплашиха с този три годишен период...И понеже, както разбираш, аз нищо не разбирам, искаше ми се кола, която да не изисква правене много...Нали за това съм се насочил да е Хонда.. :angry: Иначе казваш, добра е колицата...?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Абе, цената я свалиха, ама....

Тези задни тампони и клапани....ако не са ги сменили вече, нещо сложно и, най-вече, скъпо ли са?

А инвалида, той.....здрав ли е? Прости ми тези идиотски въпроси но ме наплашиха с този три годишен период...

И понеже, както разбираш, аз нищо не разбирам, искаше ми се кола, която да не изисква правене много...

Нали за това съм се насочил да е Хонда.. :angry:

Иначе казваш, добра е колицата...?

<{POST_SNAPBACK}>

ТАМПОНИТЕ ЗНАМ,ЧЕ ГИ СМЕНЯХА А РЕГЛАЖА Е 20 ЛВ.ПРИ ОМБРЕТО.А ЗА ИНВАЛИДА НЕЗНАМ МИСЛЯ,ЧЕ БЕШЕ ЕДНА ЖЕНА СЪСЕДКА НА ВУЙЧО МИ НО НЕ СЪМ СИГУРЕН.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

Аз преди 3 дена си взех хонда,тя ми е втора де,и така човека от който я взех се занимава само с внос предимно на японски автомобили.Щом е внос от Австрия моето мнение е по добре да нея вземаш,защото в Австрия по принцип купетата са много изгили , гледаш я кукла ,а цялата карпена правена абе да не ти е на главта всички коли там са така,човека от които си взех моита ми го каза понеже и аз исках да е от австрия.Слушай ме хонди има много не прибарзвай с избора.Айде сас здраве и кажи какво е станало ако я вземеш де......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Моята е същата и е от Австрия, а на срещата на клуба всички казаха, че е доста запазена. Има само една ръждива точка на калника иначе не съм видял ръжда никъде. Странни са ми тези крайни заключения "не взимай кола от еди коя си държава", не че ми се спори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

Не че сам искал да обидя някой,но какво ми каза човека от които си взех колата:В Германия и в Австрия слагат зимата сол(луга) по патя за разлика от Италия кадето е забранено , каза ми че 95% от колите който е вкарал от Австрия са били в окаяно састояние и затова вече не вкарва от там защото много пари му излизало карпенето.Сега твоята не сам я виждал и не сам искал да те обидя просто казвам на момчето.Ако сам те обидил SORRY

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Братле, аз също много се притеснявах че колата ми е на инвалид. Чух хиляди хипотези, но реших това е моята кола и край. Адвоката ми прегледа документите. Значи прави се договор за покупко-продажба който влиза в сила след изтичане на запора, препис от заповед и отделно документ че човека ми виси виси някаква сума и колата се явява залог за нея (в моя случай сумата е 6000 лева). По то този начин оформено просто няма как да ти вземат колата...освен ако не искат да ти "върнат борча" :) Аз мойта даже не я бях карал когато я купих...просто и видях "дупето" на тротоара и се влюбих :confused: Така че щом ти е легнала на сърцето... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest giorgio

Да ти призная, при мен стана точно така...или и двамата си падаме по дупета 9 на коли, разбира се, имам предвид... :confused: ), или просто съдбата се грижи за нас...Мен до сега не ме е подвеждала...Специално тази, не видях да има ръжда никъде...Да се надяваме, че е в ред..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest giorgio

А, къде точно се намира Омбрето? Всички го споменават с добро и понеже подозирам, че е достатъчно зает да го моля да дойде да я разгледа в автокъщата, да видя дали не мога да му я закарам там.Впрочем, не ми се смейте ако въпроса е тъп, но ми направи впечатление, че предната решетка и местата за фаровете за мъгла са с нещо като мрежа и няма знака на хонда...подозирам, че това е защото е доста спортна и си е така, ама все пак да питам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Моя сивик е вкаран от Италия ;) беше изгнил лекинко на веждите ;) имахме друг сивик пак 5г хечбек от Австрия и му нямаше нищо ;) моя няма ниакакви екстри , а този от Австрия беше с пълните екстри за модела 92г ;) казвам го щото си мисля , че би трябвало да бъде пазена кола , но се оказа че лапа масалце :confused: Покупката на кола от чужбина и изобщо кола втора употреба винаги крие свойте рискове и компромиси :) щом си ти харесва и те е пленила зимай я ;)

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

[quote=giorgio,Apr 11 2006, 09:27

Впрочем, не ми се смейте ако въпроса е тъп, но ми направи впечатление, че предната решетка и местата за фаровете за мъгла са с нещо като мрежа и няма знака на хонда...подозирам, че това е защото е доста спортна и си е така, ама все пак да питам...

В тая кола няма нищо спортно просто момчето изряза решетката и отворите на бронята и сложи там мрежа това е всикчо.Това което на мен не ми хареса в колата е че е много висока и неустойчива на завоите.Иначе пак казвам като я докараха имахе малко раждички по предните калници и едната врата,а и това сивото от доло го нямаше.Пича дето е негова сега е бояджия и си я направи.Каквото и да решиш ти препоръчвам да я види Омбре и след това да взимаш решения.Другото което те съветвам пълномощното което ще вземеш задължително да бъде от името на инвалида на твое и да бъде нотариално заверено от нотариус, а не от кмета на Зверино,не че е проблем но е по-добре.

Успех и кажи какво си направил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest giorgio

Благодаря ти много!Аз днес ходих пак да я разглеждам и да ти призная, май ми хареса по-малко от първия път...разни дребни детайли, напр. вътре разни неща, които скърцат, като че различни нюанси черно и сиво...абе, знам, че не са основателна причина ама....Ще помисля и ще видя какво ще правя.Отново благодаря и в мига, в който се случи, ще викам с пълно гърло... :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...