Guest dj_mi6o #1 Публикувано 11 Април, 2006 Понеже доста се изприказва и се писа по вестниците,и се снима от кви ли не телевизий, и ми писна от скапаната политика на държавата. Всичко е сензация и никой не мисли за народа-само новини да има и .... ето ви малко снимки за да видите истината, че все още не сме заляти или в толкова голяма опасност каквато представят медиите.Снимки ТУКвсеки ден ще публикувам снимки и после сами преценет дали медиите и управниците лъжат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 11 Април, 2006 не знам какво е но, когато го слушах по радиото звучи страшно и си мислих че като дойде и вълната да не ти отмие хондата на някаде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #3 Отговорено 11 Април, 2006 не знам какво е но, когато го слушах по радиото звучи страшно и си мислих че като дойде и вълната да не ти отмие хондата на някаде <{POST_SNAPBACK}> няма шанс да я отмие - смених съединителя преди два дни и сеа е надеждно по-бърза от вълната но все пак благодаря за загрижеността - пък ако загаза ще помоля да помагате за една удавена хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #4 Отговорено 11 Април, 2006 (Редактирано) Незнам за Дунав, не съм специялист, но джантите май добре ще ти седят п.п. Дано не прелее до там, че да има пак наводнения, хич не ни върви в това отношение в тази оскъдна държавица Колега, направи си подписа по-малък...... ........ъъъъъ много си бърз.....супер е Редактирано 11 Април, 2006 от Demon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest no1else #5 Отговорено 11 Април, 2006 Този период се нарича "черешови води" тогава реката е най-пълноводна. Продължава до средата на април освен ако няма някакви аномалии с времето. За Русе не се притеснявам...градът не може да бъде залят, но другите селища разположени по реката.....там опастността е напълно реална. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #6 Отговорено 21 Април, 2006 Е не успя да ни залее - специално във Видин.Хубаво е дори това че шефа спече и н и пусна няколко дни почивка и изнесохме стоката от магазините.Ееее сега пак съмс и на бачкане, нивото на Дунав гони 980см, на мене ми дреме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове