Guest ma4o #1 Публикувано 10 Април, 2006 та по значителните лоши неща;докато пътувам към ресторанта си задрах яко огледалото в една кофа за боклук престигам пред ресторанта и хоп заключих си ключовете в колата и хоп с маршрутката от овча купел до дружба и обратно та отключам си колата и тръгвам за малко пазар и хоп куките ме спират доволни и аиде едно актче за без колан и вече съм с една точка лошо и тръгвам си от работа и както си давам назат хоп в една колица утре ще видя дали има пораженя и добре ,че свърши деня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #2 Отговорено 10 Април, 2006 бахти 6ибания ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #3 Отговорено 10 Април, 2006 абе брато ти ме разби е как можа толко много неща в един ден да ти се случат егати тъпотиятадано да и няма нищо на бронята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #4 Отговорено 10 Април, 2006 абе днес не е Петък 13 ебаси гадното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #5 Отговорено 10 Април, 2006 готин , съдбата си е направила ташак с теб ебати филма ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #6 Отговорено 10 Април, 2006 Колкото по-дълго помниш този ден, толкова по-щаслив ще бъдеш че не ти се случва нещо подобно Нали знаеш вица за песимиста и оптимиста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #7 Отговорено 11 Април, 2006 злото не идва само!добре, че си е тръгнало вече. че можеше и по-голямо зло да е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 11 Април, 2006 сега излизам дано днес няма нищо общо с вчера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest viTec #9 Отговорено 11 Април, 2006 Сачувствам ти защото знам какво е даже беше по лошо и от твоито !Миналото лято Взимам колата на един приятел Ровер213СЕ "Кончерто"Ве4ерта ми счупиха стаклото , и гепаха касетофона .....През деня като напражих стаклото ми се счупи контактния ключ в контакта....и като за капак в 17-18ч. сащия ден на саседния блок попаднах на отрязана релса подаваща се 10-тина см. от земята оба4е обрасла с трева и познай КАРТЕР ...........ко да ти кажа ЕБАСИ КАСМЕТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #10 Отговорено 11 Април, 2006 Sorry, dude! Съдбата определено ти е обърнала гръб! Сега само я изчакай да се наведе и... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #11 Отговорено 12 Април, 2006 кофти човече мн кофти ама са след това ще ти се случат мн хубави неща,а аз станах суеверен имаше една от онея измислици дет ги пишат по скайп прати го на сички иначе нещастие те очаква;не го пратих и на следващия ден одариха хондичката на баща ми мн лошо и даже му написаха акт че са го ударили на път с предимство(да спрем курупцията в обществото ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #12 Отговорено 13 Април, 2006 Мноо кофти верно ...обади се на някой инструктор да ти върне точки , че ... да не стане всеки ден с маршрутката .... пу пу да чукна на дърво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #13 Отговорено 13 Април, 2006 Е ако ще те успокоя и аз имах лош ден.Наврях се под едно БМВ от най-новите и сега си търся преден капак,много бързо спират и.........А преди това имах доста случки но не ми се рзказва сега,и това за капак.Дишай дълбоко и да не ти пука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest grizli #14 Отговорено 13 Април, 2006 Кофти е когато всичко тръгне на опъки, ама важното е да сме живи и здрави.Всичко останало са бели кахъри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #15 Отговорено 14 Април, 2006 Е ако ще те успокоя и аз имах лош ден.Наврях се под едно БМВ ... <{POST_SNAPBACK}> И аз, и аз! Само че, аз се заклещих в бронята на един бетоновоз Ама дишам дълбоко и сега съм без кола... Майната му! Меко казано съдбата ми обърна гръб ама и ми се надупи в същия ден, та не я пропуснах Покрай тази щета ще си оправя още една камара други, че и малко допълнителни екстри вкарах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #16 Отговорено 15 Април, 2006 Не се коси ако ще ти е по-леко....Когато бях пипнал грипа преди 2 седмици... и бях 3 дни с 38 градуса температура... отивам от моя блок през две пресечки по-надолу... до личния лекар.... и на една от улиците излиза успоредно паркиран голф 3... просто подаде предницата и спря .... определено не го пропуснах... точно в него Хем ми беше лошо, хем с температура, хем чаках кат час и половина(а беше обяд).... и после си чаках колата седмица и половина....Но трябва да гледаме положително, всеки има кофти дни, важното е да не се депресира ;)CHEER UP, BROTHERS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове