Jump to content
Guest dancing_niki

Хора

Recommended Posts

Guest dancing_niki

Хора помагайте, от 5 дена се опитвам да сваля един торент: Best Motoring Vol.4 - Roaring VTEC, The Battle At 10000 RPMи няма кой да сийдва, и тва е. Така че моля ви, ако някой го има да даде линк или да се уговорим нещо да направим трансфера, че..... ме гони цайтнот.Много ви благодаря предварително!

Редактирано от dancing_niki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Хора помагайте, от 5 дена се опитвам да сваля един торент:

Best Motoring Vol.4 - Roaring VTEC, The Battle At 10000 RPM

и няма кой да сийдва, и тва е. Така че моля ви, ако някой го има да даде линк или да се уговорим нещо да направим трансфера, че..... ме гони цайтнот.

Много ви благодаря предварително!

<{POST_SNAPBACK}>

е ти от каде го дърпаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

е ти от каде го дърпаш?

<{POST_SNAPBACK}>

От 3-4 сайта пробвах и не отлепва, тази нощ го мъча от thepiratebay.org, преди това го взех от torrentspy.com Редактирано от dancing_niki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

довечера ще го сваля от CD и ще пусна торента тук, да го дръпнеш. ако го няма някъде из арените

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

довечера ще го сваля от CD и ще пусна торента тук, да го дръпнеш. ако го няма някъде из арените

<{POST_SNAPBACK}>

Ще съм ти много благодарен, а дали ще е възможно да го задържиш някой и друг ден, че ми се налага довечера да патувам и ще се прибера чак в четвъртък?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

пиши ми на лични или на ICQ-то като го заискаш. нямам много свободно място на харда, ама ще го сваля и ще ти го пусна, като се прибереш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum
emule linkв момента съм закачен на този сървърсваляй! :cool:ред: нещо линковете се променят, ето ти ги в текстов видed2k://|file|Best%20Motoring%20International%20Vol.%204%20-%20Battles%20at%2010,000rpm.avi|732831744|B222ECC4446E6F1C3957DE3CF43C814B|h=EEBSLRRE5X76RUOVNUY2ZZM2IYXP47Z|ed2k://|server|62.241.53.16|4242|copy->paste в браузъра или в мулето, и си готов Редактирано от Magnum

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...