Jump to content
Guest MVM

Вьзможно ли Е ?

Recommended Posts

Guest MVM

Вьзможно ли е от АГУ-то да ми гори така масло около 1 Л на 1000 км ? Или категори4но не ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Furious

Вьзможно ли е от АГУ-то да ми  гори така масло около 1 Л на 1000 км ? Или категори4но не ?

<{POST_SNAPBACK}>

Абсолютно НЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Определено не е от газовата :lol: и мойта гори толкова и ша ходи на лекар :unsure: Като я разглобим ще ти кажа от какво е :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mit.mil

Вьзможно ли е от АГУ-то да ми  гори така масло около 1 Л на 1000 км ? Или категори4но не ?

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно е вазможно, всичко зависи от това къде са ти сложили плочката(смесителя) и с какъв дефузор. Дай повече инфо за да се опитам да помогна. Забележи плочката преди или след отдушника на картера е поставена !!!.

Възможно е и "no1else" да е прав, може да иска гумички на клапани или др. не се знае, но карай едно по едно.

Редактирано от mit.mil

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно е вазможно, всичко зависи от това къде са ти сложили плочката(смесителя) и с какъв дефузор.

Много зависи и как са му стегнати джантите....може и от тях да е :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest De Puta Madre

Извиниавай,но май си за сегменти,при тоз разход не виждам друго кокво може да е.Поне при мен беше така. Благодарение на Омбре :angry: сега само душка масалцето!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
;) ти бил луд? а каква газ какво масло, пи4 това ми е втори сивик и двата са с газ и на 10 000 км. бутва 100гр. масло 100гр. не 1000 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mit.mil

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно е вазможно, всичко зависи от това къде са ти сложили плочката(смесителя) и с какъв дефузор.

Много зависи и как са му стегнати джантите....може и от тях да е :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Ха-ха това наистина е смешно ;) . Само че човека има нужда от съвет, а не от майтап не мислиш ли :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ха-ха това наистина е смешно ;) . Само че човека има нужда от съвет, а не от майтап не мислиш ли :rolleyes: .

Квото почукало такова се обадило :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

Квото почукало такова се обадило :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

баси с каф кеф го закова :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители