Guest frisko #1 Публикувано 10 Април, 2006 (Редактирано) Извинявам се за глупавата тема , но пьк за мен е важноИнтересува ме има ли човек от форума който дьржи кафене или ресторант в СофияАко има такьв - моля да остави телефон за врьзка -имам интересно предложение и за двама ни Редактирано 10 Април, 2006 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #2 Отговорено 10 Април, 2006 Това място устройва ли те: линк Незнам какво имаш в предвид, но дано наистина да е ползотворно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #3 Отговорено 10 Април, 2006 Това място устройва ли те: линк Незнам какво имаш в предвид, но дано наистина да е ползотворно! <{POST_SNAPBACK}> Не ми трябва място трябва ми човекьт За мачо знам ама ще мина като имам пьт натам Има ли други питам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 10 Април, 2006 Това място устройва ли те: линк Незнам какво имаш в предвид, но дано наистина да е ползотворно! <{POST_SNAPBACK}> Не ми трябва място трябва ми човекьт За мачо знам ама ще мина като имам пьт натам Има ли други питам? <{POST_SNAPBACK}> ето ти телефона ми 0887 84 92 67-Иво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #5 Отговорено 11 Април, 2006 Благоевград ако те устроива пиши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #6 Отговорено 11 Април, 2006 Благоевград ако те устроива пиши <{POST_SNAPBACK}> Без значение от кьде е и оставяйте телефон за врьзка или го пращайте на лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове