Jump to content
weapon R

Разни хубости за Прелюд 5-та ген.

Recommended Posts

Джанти BSA,японски лиценз произведени в Малайзия.Купих ги нови и ми ги пребоядисаха професионално в цвят "gun metal" с матов лак.Не ми се връзваха с колата и затова ;) Давам ги в комплект с гуми Йокохама С-драйв 205/50/16.Също купувани нови,карал съм ги около 15 000км.

цена 800 лева.

Публикувано изображение

Калобрани оригинални,купувани нови от дилър на Хонда в САЩ.В перфектно състояние.

цена 120 лева.

Предни фарове за мъгла,JDM style.Купувани нови от САЩ.Уникат.Комплект с бутона,релето и цялата външна и вътрешна инсталация.

цена 250 лева.

Публикувано изображение

Перящ се въздушен филтър JR.Купуван скоро от ХЕЕД.На едно пране,нов.

цена 50 лева.

Преден горен стрът бар.Купуван нов от САЩ.Перфектно състояние.Става на всички серийно вграждани мотори на Прелюд 92-01г.

цена 120 лева.

Изключително рядко срещан JDM спойлер за шибидаха.Отлично състояние,с оригиналните планки за монтаж.Снимки по-късно.

160 лева.

За всякакви въпроси и контакти 0895799815-Боги :thumbs1:

Само да добавя и една ксенонова инсталация Дженерал Електрик H1.Няма да кажа колко струва реално,продавам я за 80 лева.Чисто нова монтирана за проба.

Редактирано от Трънчо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продадени са въздушния филтър и ксенона.Запазени и капарирани са стръта,калобраните и фаровете за мъгла.

Честито на новите собственици :lol:

Ето снимка на спойлерчето.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филтъра,ксенона,стръта,мъглите и калобраните са продадени.Джантите са запазени,НО не капарирани.Ако някой покаже пари,ги давам :lol: Остана само спойлера.Необяснимо защо?Това беше екстричката която ме радваше най-много :lol: При 120-160 км/ч,на напълно отворен шибидах при проливен дъжд,в купето е толкова тихо и сухо,все едно е затворено :lol: Почти съм сигурен че ще пасне перфектно и на 4-та генерация Прелюд.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Прелюд 92-01.Дупките на тавана са еднакви.Единия е с метален,а другия със стъклен шибидах. Цена 135 лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Редактирано от weapon R
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found