Jump to content
Guest bullet

Какво ще кажете?

Recommended Posts

Guest bullet

Здравейте колеги. Какво Ви е мнението и какви са особеностите на Сивик 1.6 16V, 115к.с., 97г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Е братлееееееее.......... какво да ти кажа. Поразрови се малко из форума, пробвай с търсачката и ще намериш нещо. Не че нещо, ама почти през ден се задава подобен въпрос. Което ме навежда на мисълта, КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ: че теми от този сорт трябва да се събират и да стоят в технически въпроси примерно при двигатели на Хонда. И така който, каквото го интересува ще има информацията без да има нужда да пишем на всеки нов потребител да ползва търсачката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

"Какво ще кажете?" :lol: за какъв :unsure: имат заглавие темите? за да схване човек за какво иде реч вътре, а не просто да щрака за спорта, нали?а и после като пуснеш търсачката да намериш квото ти трябва... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

без да се сърдите колеги ма и аз съм бил в негового положениене всеки знае как да рулира из форума :lol: малко толеранс :unsure: иначе забележките са правилни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

без да се сърдите колеги ма и аз съм бил в негового положение

не всеки знае как да рулира из форума :lol:

малко толеранс :unsure:

иначе забележките са правилни

<{POST_SNAPBACK}>

Точно така братле, аз като прочетох мнението на колегата ZERO исках да се извиня и да го смъмря, ама ми спря нет-а, затова сега се "Извинявам!" публично!

И късмет на bullet-a

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
:unsure: и мене много ме дразниха повтарящи се теми и се нервих , ама все пак наистина нека имаме толеранс :lol: в крайна сметка си загубил максимум 30 минута за да отвориш темата и да видиш , че не те интересува :lol: а друг е въпроса , ако се създават теми по даден въпрос при положение че два реда по-надолу съществува същата тема :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

Много благодаря колеги :angry: Загубили сте повече време да мрънкате, отколкото ако бяхте казали по една дума за автомобила, за който питам. Мен не ми трябват официалните характеристики. Тях ги изчетох. Исках просто информация от някои който е карал и има представа от този мотор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Озаглавявай правилно темите друг път :angry: Така не ги четат много хора и аз се включвам в тях. Просто много рядко като сега отварям наред всичко и поглеждам за какво става въпрос. Обикновено се ориентирам по заглавията, а на заглавия от този вид като "Какво ще кажете?" или "Проблем!" и прочеето там не отговарям изобщо и не чета темите. Както и да е, виждам какъв е случая и така и така съм тук :angry: Аз съм със Сивик 1.5, но от предишната генерация с 1.5 90 коня мотор. Много сполучливи двигатели се оказаха, а относно мотора за който питаш........той се явява като наследник в този клас. Разликата е, че е доста по-динамичен и е също много надежден двигател. Аз за този двигател съм чувал само суперлативи, освен това знам и че като разход на гориво е много помислен, с високо КПД в класа на бензиновите мотори. Наистина тук има някой съклубари с такива автомобили и ще могат да ти споделят преки впечатления.......дано погледнат темата все пак :blink: Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

Озаглавявай правилно темите друг път  :angry:

Така не ги четат много хора и аз се включвам в тях. Просто много рядко като сега отварям наред всичко и поглеждам за какво става въпрос. Обикновено се ориентирам по заглавията, а на заглавия от този вид като "Какво ще кажете?" или "Проблем!" и прочеето там не отговарям изобщо и не чета темите. Както и да е, виждам какъв е случая и така и така съм тук  :blink:

Аз съм със Сивик 1.5, но от предишната генерация с 1.5 90 коня мотор. Много сполучливи двигатели се оказаха, а относно мотора за който питаш........той се явява като наследник в този клас. Разликата е, че е доста по-динамичен и е също много надежден двигател. Аз за този двигател съм чувал само суперлативи, освен това знам и че като разход на гориво е много помислен, с високо КПД в класа на бензиновите мотори. Наистина тук има някой съклубари с такива автомобили и ще могат да ти споделят преки впечатления.......дано погледнат темата все пак  :blink:

Успех!

<{POST_SNAPBACK}>

Много благодаря! Това ми беше необходимо :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...