Jump to content
Guest zmeq

Е това ако не е далавера

Recommended Posts

Guest zmeq

Здравеите момчета отново както бях писал отивам до дупница за 1.5 в-тек 115 кс, 98 год,но сделката не стана.И така вече бях отчаян,че няма да се варна с хонда,но какво стана отидох до кюстендил при един приятел на гости.Вечерта бяхме на заведение,доиде негов приятел и стана дума че се продава хонда 94 год 1.5 , като старата ми която продадох.На другия ден се срещнах с момчето с хондата и като я видях ...........абе любов от прав поглед КУПИХ Я.И СЕГА ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО КУПИХ Я ЗА 4500ЛВ. С ЛЯТИ ДЖАНТИ 14-КИ,КЛИМАТИК,ПАЛНО АВТОКАСКО,ГРАЖДАНСКА,ВИНЕТКА,СИДИ С УСИЛВТЕЛ И ТОНКОЛОНИ И МОМЧЕТО МИ ДАДЕ ОЩЕ ЕДИН ДВИГАТЕЛ ПАК 1.5 И ВСИЧКО ТОВА ЗА 4500ЛВ.На 7-мото небе сам егати далаверата,а колата перфектна. И вече пак сам с хонда, е кажете какво мислите за това което ви написах..............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

Извинявам се че темата е излязла 2 пъти, малко сам скаран с компютрите и се обарках SORRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Здравеите момчета отново както бях писал отивам до дупница за 1.5 в-тек 115 кс, 98 год,но сделката не стана.

И така вече бях отчаян,че няма да се варна с хонда,но какво стана отидох до кюстендил при един приятел на гости.

Вечерта бяхме на заведение,доиде негов приятел и стана дума че се продава хонда 94 год 1.5 , като старата ми която продадох.

На другия ден се срещнах с момчето с хондата и като я видях ...........абе любов от прав поглед КУПИХ Я.

И СЕГА ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО КУПИХ Я ЗА 4500ЛВ. С ЛЯТИ ДЖАНТИ 14-КИ,КЛИМАТИК,ПАЛНО АВТОКАСКО,ГРАЖДАНСКА,ВИНЕТКА,СИДИ С УСИЛВТЕЛ И ТОНКОЛОНИ И МОМЧЕТО МИ ДАДЕ ОЩЕ ЕДИН ДВИГАТЕЛ ПАК 1.5 И ВСИЧКО ТОВА ЗА 4500ЛВ.

На 7-мото небе сам егати далаверата,а колата перфектна.

И вече пак сам с хонда, е кажете какво мислите за това което ви написах..............

<{POST_SNAPBACK}>

Батка, все така да ти върви в занапред е на тая сделка викам удара на живота, браво колега и милион безаварийни километри айде със здраве :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

Мерси още я гледам колата пред нас и не вярвам ИХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
:D браво :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Браво колегаКато си купувам следващата ще те викна теб да преговаряш с продавача :D:D;) Да ти е честита и много д ате радва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Човеко няма такава далавера да знаеш. Пожелавам ти все така да ти върви и на пътя, никакви аварий и само хуваби неща с колата да ти се случват. След 2 години като ми дойде и на мене времето да си купувам кола, ще ти дрънна един телефон да дойдеш и да ми намериш за тия пари същото! :D:D Айде, със здраве!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Емиииииииииииии......... честито за далаверата, и за колата, и все така на хубаво да ти върви! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

браво ;):D:D супер късметлия си ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

Абе той искаше 5000лв., момчето си я е купило за него ама като я видях му викам 4500 и си трагвам за бургас,и тои даде ключовете и документите и по живо по здраво,ама и 5500 бях готов да дам ако се беше стигнало до там де,абе не знам как да си сложа снимки да я видите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

човече чета и нявярвам егати далаверата ти трябва да стнаеш търговец сиурно ще си милионер :D мн безаварийни километри с новия сивик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Добра сделка, честито :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kosio

бравос, пожелавам ти дълго и ползотворно съжителство с принцесата... :D пък ти пръсни и малко такъв късмет насам :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Ейййй, верно змей си :lol::lol::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

ти си за номинациа братле честито и много безавариини километри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

ай честито и от нас пък като си ходим при баба и дедо у Бургас ще звънем да се видим :lol::lol::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Честито! Жив и здрав да и се радваш!!!:angry:

Ейййй, верно змей си :o  :huh:  :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Тони, Майна, тия "лудите-младите" не си полюват - ш'а ни скрият топката

:blink::cool::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

Хахахаххаахахаххааххаха,а днеска под шофиорската седалка намерих в една торба чисто нови предни накладки , ремак за климатика и ангренажен ремак сас етикетите още ,май трябва да пусна тото вече хахахаххахаххахахха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kosio

айде пусни някоя друга снимка бе, колега... споделена радост - двойна радост... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

Косио от 2 дена това се мача да направя ,ама както бях писал изобщо не сам на ти с копютрите ,ако имаш вазможност обясни как става по обстойно щот сам гола вода

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kosio

хаха, най-лесният вариант - отиваш в snimka.bg и там си правиш свой албум, към който после даваш линк тука...има и други - можеш да си направиш твоя галерия тука или да си прикрепиш снимки към мнението :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

Брат ми ще я снима и утре или в други ден ще я пусна да я видите.И ти ли си новак вав форума защото май не сам срещал имаето ти или се баркам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kosio

новак и половина :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

Сега ти видях темата Още един интосиаст , намери ли хонда или има ли набелязана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...