Jump to content
Guest zmeq

Е това ако не е далавера

Recommended Posts

Guest zmeq

Здравеите момчета отново както бях писал отивам до дупница за 1.5 в-тек 115 кс, 98 год,но сделката не стана.И така вече бях отчаян,че няма да се варна с хонда,но какво стана отидох до кюстендил при един приятел на гости.Вечерта бяхме на заведение,доиде негов приятел и стана дума че се продава хонда 94 год 1.5 , като старата ми която продадох.На другия ден се срещнах с момчето с хондата и като я видях ...........абе любов от прав поглед КУПИХ Я.И СЕГА ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО КУПИХ Я ЗА 4500ЛВ. С ЛЯТИ ДЖАНТИ 14-КИ,КЛИМАТИК,ПАЛНО АВТОКАСКО,ГРАЖДАНСКА,ВИНЕТКА,СИДИ С УСИЛВТЕЛ И ТОНКОЛОНИ И МОМЧЕТО МИ ДАДЕ ОЩЕ ЕДИН ДВИГАТЕЛ ПАК 1.5 И ВСИЧКО ТОВА ЗА 4500ЛВ.На 7-мото небе сам егати далаверата,а колата перфектна. И вече пак сам с хонда, е кажете какво мислите за това което ви написах..............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

ами честито само кажи кога ще почерпиш и да но не чете сега стария собственик :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

Ами най вероятно ще почерпя на националната среща , сега още не е доваршена хондарата вкарвам я в бокса за малко подобрения

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...