v1k7or 34 #1 Публикувано 18 Октомври, 2010 Здравейте колеги.Значи замислил съм да си пооправя интериора в колата, и искам да знам от каде мога да си закупя фолио.Не става дума за затъмняване на стъкла, а за такова, с което мога да покрия пласмасовите части от интериора.Конкретно търся такова фолио, което наподобява "карбон" (не мога да го обясня точно, но си мисля че ще ме разберете) Та въпроса ми е от къде мога да си намеря такова фолио, и ако може да ми кажете ориентировъчни цени Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JKP 0 #2 Отговорено 18 Октомври, 2010 http://www.partners.bg/ имат офис във Варна ,ако не можеш да го намериш мога да те заведа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #3 Отговорено 18 Октомври, 2010 Благодаря колега.Все още събирам информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JKP 0 #4 Отговорено 18 Октомври, 2010 (Редактирано) ок Редактирано 18 Октомври, 2010 от JoroP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове