PIKap 213 #1 Публикувано 17 Октомври, 2010 Здравейте, колеги. От 1 седмица насам карам с някакъв неприятен звук( оприличавам го на дръчене, но не на ламарини ) при тръгване. Явлението се наблюдава единствено при ляв завой от 0 до 10-15 км/ч. Звукът го чувам, сякаш от дясната страна. Проблем с карето ли е? И фатално ли е, че вмомента съм доста зле с финансите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 17 Октомври, 2010 при мен го има този проблем,обаче не с дрънчене а с пукане,става въпрос за 5та седан! Пука при ляв завои и понякога когато натисна спирачка! Прегледах шарнири,носачи и накраиници и пак не открих откъде идва проблема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #3 Отговорено 18 Октомври, 2010 Хич да не ти ПУКА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Duh5 0 #4 Отговорено 31 Октомври, 2010 Абсолютно същото пукане, 5та Хетч, при тръгване (докато завиваам да изляза от парко-място примерно). От 1 година пука, нищо й няма Дано не е нещо страшно де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #5 Отговорено 31 Октомври, 2010 Така описано е каре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #6 Отговорено 31 Октомври, 2010 С 6та купе съм и аз от скоро забелязвам този проблем, но не винаги... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #7 Отговорено 31 Октомври, 2010 аз от 2години пукам наляво и надясно и за сега не ми е паднало колелото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове