Jump to content
goderzi

Смяна на Ангренаж Hr-v питане

Recommended Posts

Здравейте колеги,Нов внос ми е ХондатаHR V 1999 година 1.6 4WDТрябва да сменя консумативи и евентуално ремъка.Та въпроса ми е,колко ролки има на ангренажа?Цени?Цена за труд?Ще се радвам да ме светнете,че да съм подготвен :) Благодарско предварително! http://goderzi.snimka.bg/automobiles/hr-v.503470.18841498

Редактирано от goderzi

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като гледам, има два варианта на твоя модел. Единият е с двигател D16W1, другият - D16W2. Разликата обаче явно е минимална, защото проверих и за двата, и частите (поне ремъка и ролката) са едни и същи. Ето какво ти трябва:

 

Публикувано изображение

 

Публикувано изображение

 

При мен (D16V1 е моят двигател) 14, 16 и 17 са комплект, а при теб 14 (обтяжната ролка) ми се струва се продава отделно. Аз не разбирам много, но бих си поръчал 16 и 17 към 14-ката. Моите са около $100, но дойдоха от САЩ. Тук очаквай нещо от порядъка на 200 лв. комплекта (ремък+ролка), говорим за качествени части.

 

Публикувано изображение

 

Публикувано изображение

 

Цени за труд все още не мога да ти кажа със сигурност, но очаквай всичко в рамките на 100-150 лв. (може и по-евтино, зависи от къде си и кой сервиз избереш).

 

ПП Сега проверих цената на твоята обтяжна ролка:

 

Публикувано изображение

 

Моята струваше нешо от сорта на $65-75. Това говорим заедно с болтчето и пружинката, та твоята би трябвало да е доста по-евтина.

Редактирано от user

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти колега за обстойното инфо!Ще черпя

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като гледам, има два варианта на твоя модел. Единият е с двигател D16W1, другият - D16W2. Разликата обаче явно е минимална, защото проверих и за двата, и частите (поне ремъка и ролката) са едни и същи. Ето какво ти трябва: <img src="http://d.imagehost.org/0745/E_1100.gif" border="0" class="linked-image" /><img src="http://b.imagehost.org/0990/Capture.jpg" border="0" class="linked-image" />При мен (D16V1 е моят двигател) 14, 16 и 17 са комплект, а при теб 14 (обтяжната ролка) ми се струва се продава отделно. Аз не разбирам много, но бих си поръчал 16 и 17 към 14-ката. Моите са около $100, но дойдоха от САЩ. Тук очаквай нещо от порядъка на 200 лв. комплекта (ремък+ролка), говорим за качествени части.<img src="http://d.imagehost.org/0547/01.jpg" border="0" class="linked-image" /><img src="http://d.imagehost.org/0272/02.jpg" border="0" class="linked-image" />Цени за труд все още не мога да ти кажа със сигурност, но очаквай всичко в рамките на 100-150 лв. (може и по-евтино, зависи от къде си и кой сервиз избереш).ПП Сега проверих цената на твоята обтяжна ролка: <img src="http://d.imagehost.org/0289/03.jpg" border="0" class="linked-image" />Моята струваше нешо от сорта на $65-75. Това говорим заедно с болтчето и пружинката, та твоята би трябвало да е доста по-евтина.

Здравей колега.Дай линк на този сайт,че искам да порърся нещо там !Не мога да намеря линка....Някой го беше пуснал тук,но...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...