Jump to content
Guest d15b2

mobile.bg + нов сивик

Recommended Posts

Guest ShEfA

На мен по-интересно ми е кой и защо по дяволите ще продава нещо толкова красиво... абе важното е някой да се сети да го вземе, и дано да е от нашия фен клуб. :blink: Че да го видим и ние, аз на живо не съм виждал ама едни приятели вече са засекли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аиде богатите съклубари напрет :lol::blink::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

да съберем пари и да си го купим за клубна кола.ще го караме по график :blink:иначе браво на автокъщата имат още един прелюд и една селика.

Редактирано от d15b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buzy

ето това е колата мечта! няма S8 или S500 :D Само не съм сигурен тоя двигател 1.4(маи е дизел а?) дали ще ги прави 200кm/h ? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

да съберем пари и да си го купим за клубна кола.

ще го караме по график :D

иначе браво на автокъщата

имат още един прелюд и една селика.

<{POST_SNAPBACK}>

То по тази логика, дай направо да събереме 100-тина човека по 1000лв и да вземеме и едно s2000 хахах! После на всеки ще му се пада да го кара по 3 дена в годината! :D

1,4 за съжеление не е дизела, дизела на този сивик е доста мощничък, та само двигателят можеше да е по-добър! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

за тази цена с 1.4 двг :D да смъкнат 15 бинки като за втора ръка и да пляскаме кунки :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Майна, ми то не пише да е втора ръка - дават го на 00км! То пак ще е втора ръка де, ама няма да е карано почти хич!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

.....ми земи го тогава :D с тоа номер гаранция ли има, риска да е със скрит дефект кой го поема, благинки от рода на - каско ако се плати кеш няма, цената му е колкото придилърите почти, ква далавера тогава? Една кола излезели от магазина и една жена от гражданското, все са си втора употреба и на половин цена ;)само да допълня - за служебното мондео, което взехме малко над 43000лв - поръчково, в Мотопфое ни предложиха преди да е навършило и 2г 16000лв, но не да го купят, а да ги прихванат от цената, ако купим дизеловият вариант с новия 2.2 двигател от най-високия вариант някъде към 52000лв :D Мондеото нямаше и сега няма никакви забележки, но ако искахме кеш да го откупят, то и 10000 май нямаше да дадат :D Това е, "за всичко останало има Еврокарт и Мастеркарт" :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

.....ми земи го тогава :D

с тоа номер гаранция ли има, риска да е със скрит дефект кой го поема, благинки от рода на - каско ако се плати кеш няма, цената му е колкото придилърите почти, ква далавера тогава? Една кола излезели от магазина и една жена от гражданското, все са си втора употреба и на половин цена ;)

само да допълня - за служебното мондео, което взехме малко над 43000лв - поръчково, в Мотопфое ни предложиха преди да е навършило и 2г 16000лв, но не да го купят, а да ги прихванат от цената, ако купим дизеловият вариант с новия 2.2 двигател от най-високия вариант някъде към 52000лв :D

Мондеото нямаше и сега няма никакви забележки, но ако искахме кеш да го откупят, то и 10000 май нямаше да дадат :D

Това е, "за всичко останало има Еврокарт и Мастеркарт" :D

<{POST_SNAPBACK}>

Браво ти точно с ФОРД ли намери да го сравниш маи единствено италянските бракми (ама те поне го докарват на дизаин) се обезценяват по бързо то тея боклуци Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

е, ФОРД не е акорт, ама и ний не пасем патки :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur

баси много бързо бе :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

абе не знам коя ръка е , мен впечатление ми направи че пише : НОВ ВНОС :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Вече почнах да събирам от закуски (минавам на диета) и за сега не ми достигат само 30 бона :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest clockerman

А ве джантите много големички ми изглеждат това според вас дефолтният размер ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

А ве джантите много големички ми изглеждат това според вас дефолтният размер ли?

<{POST_SNAPBACK}>

Да дефолтния е - 17" ! Иначе тази цена е същата като нова ( 1.4 е двигателя от Джаза )....Така че както казва Майната " Да свалят 15 големи зелени и да го взима ( та да врътнем и ние с нова кола :confused: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

<{POST_SNAPBACK}>

Във Варна 1,4 се предлага6е на 16' капли а 2,2 пе4ката на 17' :confused:

Тея от снимката изглеждат мн брутални

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Днеска се засякаох в София с един червен Сивик от тоя модел и си разменихме няколко думи с пича през прозорците доката чакаме на светофара.На живо изглежда много добре колата.Хареса ми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...